Primeur: nrc.next komt met geurstrip Bleu de Chanel
12-09-2013 07:15:33 | Door: Nico Scherphuis | hits: 5271 | Tags:

http://files.smart.pr/3e/c563acf1f9fcbb529b64b1ba464d72/Primeur-nrc.next-komt-met-geurstrip-Bleu-de-Chanel.png

 

Vandaag laat Chanel de lezers van nrc.next de geur van 'Bleu de Chanel' ervaren via een op de voorpagina geplakte geurstrip, een scentseal. De toepassing van deze strips, die na opening de geur verspreiden, is al langer bekend bij magazines, maar nog niet eerder vertoond bij een krant in Nederland. De actie is onderdeel van een campagne om de populaire mannengeur te herintroduceren en vloeit voort uit de al langer bestaande samenwerking tussen Chanel en NRC Media.?

 

Aan deze technisch complexe actie is een onderzoek voorafgegaan dat bijna zeven maanden heeft geduurd. “De moeilijkheid was om een methode te vinden om de geurolie in te spuiten zonder risico op lekkage of doordrukken”, verklaart Martijn Standaart, commercieel directeur NRC Media. “Met deze actie onderstrepen we dat wij binnen NRC Media altijd proberen mee te denken met onze relaties. Wij zijn zeer content dat wij dit samen met het kwaliteitsmerk Chanel kunnen en mogen doen.”?

 

De campagne voor de herintroductie van Bleu de Chanel is maandag al op televisie en online ?begonnen; vandaag volgt print. Met de campagne ‘Be Unexpected’ richt Chanel zich vooral op de groep hoger opgeleide, jonge mannen en juist voor hen is nrc.next dagelijks een belangrijke nieuwsbron.?

 

Over nrc.next

Nrc.next wordt uitgegeven door NRC Media. NRC Media is daarnaast uitgever van NRC Handelsblad en nrc.nl. De betaalde oplage van NRC Handelsblad bedraagt gemiddeld 203.000 kranten* en bereikt 502.000 lezers**. Nrc.next heeft een betaalde oplage van 74.000 exemplaren*. De krant bereikt 304.000 lezers**. De website nrc.nl heeft 4,5 miljoen unieke bezoekers per maand.?

*HOI jaarcijfers 2012
?**NOM Printmonitor 2012 l/ 2012 II

 

www.nrc.nl

www.chanel.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie