Program Director Neal Petersen verlaat Infostrada Sports
03-02-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3453 | Tags:

Program Director Neal Petersen heeft besloten Infostrada Sports te verlaten vanwege een verschil van inzicht over het te voeren beleid. Petersen vertrekt per direct en gaat op zoek naar een nieuwe uitdaging.

 

“Ik ben er trots op dat we met de afdeling een aantal mooie, nieuwe producties hebben gerealiseerd. Er zitten bovendien nog mooie dingen in de pijpleiding. Ik wens Infostrada daarbij veel succes in de komende jaren”, aldus Petersen.

 

CEO Danny Menken. "Ik betreur het vertrek van Neal. De afgelopen maanden heeft hij een aantal goede zaken met ons bereikt, waar wij hem dankbaar voor zijn."

 

Over Infostrada Sports

Infostrada Sports, het toonaangevende internationale full service sport- en mediabedrijf, levert innovatieve en unieke diensten en producten aan de sportindustrie. Infostrada Sports is actief in het produceren, distribueren, publiceren en het te gelde maken van sportdata en video content op alle platformen - en adviseert haar partners om het maximale uit hun rechten en sportcontent te halen. Infostrada Sports’ klanten en partners bestaan onder meer uit internationale sportbonden, evenementen organisatoren, rechtenbureaus, televisiezenders en uitgeverijen. 

 

www.infostradasports.com

 

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie