Q-music: Q-college 2014-2015 gestart
29-08-2014 12:04:56 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3397 | Tags:

 

Q-college is hét opleidingsinstituut van Q-music. Jaarlijks streven meer dan honderden jongeren hun droom na, om aan de slag te gaan bij Q-music. Het Q-college bestaat uit diverse praktijk -en  theorielessen in radioproductie, vormgeving en mediatraining. Q-music biedt hiermee potentieel dj-talent de kans om een plek te veroveren bij de nationale radiozender.

 

Q-music is continu op zoek naar nieuw radiotalent die opgeleid willen worden tot dj. Inschrijven voor Q-college 2014/2015 kan tot en met zondag 5 oktober 2014. Q-music zal alle aanmeldingen screenen en een selectie van de kandidaten uitnodigen voor de eerste stemtest  op 1 november 2014.

 

Q-music staat bekend als talenten-kweekvijver. Inmiddels bestaat het team met talenten uit Mattie & Wietze, Eva Koreman, Joep Roelofsen, Erik van Roekel, Koen Hansen, Marieke Elsinga, Michiel Jurrjens, Lars Boelen en Kai Merckx. Allen werden na de intensieve selectieperiode opgenomen in het dj-team van Q-music.

 

Is het jouw droom om ook radio-dj te worden? Geef je dan op voor Q-college 2014/2015

 

Q-music wil elke dag plezier, energie en een goed gevoel brengen in het leven van de luisteraars. Elke dag, 365 dagen per jaar, zetten wij de luisteraar centraal.

 

Q-music is overal te ontvangen via de ether, op 100.7 fm en 100.4 fm, de kabel, de Q-music app, via Q-music.nl of DAB+.

www.Q-music.nl

 

 

 

  23 september: Elfde Nederlands MediaNetwerk Event

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures in media- en marketingcommunicatie