Quadia kennispartner de Nederlandse Vereniging voor Farma Marketeers NVFM
14-08-2013 20:41:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4546 | Tags:

Online videospecialist Quadia is de komende twee jaar kennispartner de Nederlandse Vereniging voor Farma Marketeers (NVFM) Het partnership bestaat o.a. uit het opzetten van inhoudelijke webinars over farma marketing en het maken van een videoregistratie van de jaarlijkse Farmadag op 29 november a.s. . Tot slot staat Quadia de leden van de NVFM ook bij met hun kennis, ervaring en gebruik van online video in farmamarketing.

 

Kennis van zaken

De NVFM is een kennispartner voor commerciële professionals in de farmaceutische, medische producten en biotechnologie industrie. Hiervoor organiseert de NVFM Nima geaccrediteerde bijeenkomsten en biedt kennis en informatie via zijn website en social media. Door het partnership met Quadia kan de NVFM nog meer kennis delen op het tijdstip en de plaats dat het de leden het best uitkomt. Roland van Vliet, voorzitter van de NVFM: ‘Quadia heeft naast technische kennis ook veel kennis van onze branche en een uitgebreid netwerk van sprekers en key opinion leaders. Ook zijn zij goed op de hoogte van de regelgeving in onze branche en dat werkt wel zo prettig’.

 

Meer resultaat uit offline marketing

Quadia maakt medische nascholingen en -journaals op de belangrijkste internationale medische congressen met een eigen team van medisch redacteuren. Het bedrijft zorgt dat belangrijke uitkomsten van wetenschappelijk onderzoek worden vertaald naar de dagelijkse klinische praktijk. Robert van der Zwart, director en medeoprichter Quadia: “Wij zien dat bedrijven meer resultaat behalen uit hun offline marketingactiviteiten zoals congressen, beurzen en seminars door de inzet van video. Onlangs zijn wij hiervoor nog beloond met de Health Media Award 2013 voor Breast Cancer TV. Met de samenwerking met de NVFM wil Quadia vooral bijdragen aan de kennisdeling  onder leden en geïnteresseerden van de NVFM.”

 

Over de NVFM

De Nederlandse Vereniging voor Farma Marketeers heeft als doelstelling het bevorderen van kennis, kunde en professionaliteit van iedereen die werkzaam is op het gebied van marketing en promotie van medicijnen en medische producten. De NVFM brengt mensen samen door bijeenkomsten te organiseren en een communicatieplatform te bieden waar kennis kan worden gedeeld.

 

www.quadia.com

www.nvfm.nl

 

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie