Quest lanceert Quest Master app
21-11-2013 10:34:35 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3757 | Tags:

 

Waarom eten Chinezen met stokjes?

Waarom is de lucht blauw terwijl het heelal donker is?

Wat zien blinden als ze dromen?

 

Dit zijn slechts drie van de meer dan 8000 typische Quest-vragen in Quest Master, de nieuwe app van het grootste populairwetenschappelijke tijdschrift van Nederland. Quest Master is vandaag gelanceerd voor iOS en Android.

 

Ben jij de Quest Master?

Test je kennis en daag iemand uit in diverse rubrieken zoals Mens & Lichaam, Natuur, Historie en Psychologie. De vragen hebben meerkeuze antwoorden. Met correcte antwoorden win je tijd, wat gunstig is voor de finaleronde. Een ranglijst laat zien hoe je scoort ten opzichte van andere spelers.

 

Neem het op tegen de Quest redactie

Ter gelegenheid van de lancering van Quest Master kunnen vroege gebruikers aanstaande vrijdag 22 november van 20.00 tot 21.00 uur een eerste battle spelen tegen de redactie van Quest. Die bezweren dat zij ook lang niet van alle vragen op de hoogte zijn. De content van Quest Master wordt regelmatig aangevuld met nieuwe vragen. Een aparte categorie met vragen uit de nieuwe Quest volgt bij een update.

 

Eerste 10.000 downloads gratis!

De eerste 10.000 iOS downloads van Quest Master zijn gratis, daarna € 0,89. De prijs voor Android-gebruikers bedraagt € 0,89. Dowload de app via de store of ga naar Quest.nl/QuestMaster.

 

www.quest.nl/questmaster

 

 

  Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie