Radio 538 en Lotto werken samen tijdens de Olympische Winterspelen
30-10-2013 13:41:21 | Door: Nico Scherphuis | hits: 5468 | Tags:

 

 

V.l.n.r.: Edwin Evers, Jacqueline Smit en Joost Otterloo

 

Radio 538 heeft in Lotto een nieuwe partner in de sport gevonden, voor zijn activiteiten tijdens de Olympische Winterspelen. Het programma Evers Staat Op reist in februari 2014 af naar het Russische Sochi, om de sporters tijdens hun strijd voor het Olympisch goud te volgen. Het is de achtste keer dat Edwin Evers en zijn team vanuit het Holland Heineken Huis gaan uitzenden.

 

Samenwerking

Om dit jaar de Olympische Winterspelen nog spannender te maken slaan Radio 538 en Lotto, als betrokken partners in de sport, de handen in één. Het is de eerste keer dat Lotto partner is van Evers Staat Op tijdens de Olympische Winterspelen. Vanaf 4 november aanstaande staat Evers Staat Op voor het eerst in het teken van Sochi en maakt de 538 luisteraar kans op een trip naar de spelen. Uiteraard komen de bekende wintersportkampioenen weer graag in het populaire ochtendprogramma langs, kunnen de luisteraars meespelen met de WinWinWintergames en wederom genieten van leuke voorspellingen van Peter Heerschop & Viggo Waas.

 

538 algemeen directeur Jacqueline Smit: ‘Wij zijn trots dat we in Lotto een nieuwe partner  hebben gevonden voor onze activiteiten tijdens de Olympische Winterspelen. Met de grootste sponsor van de sport aan onze zijde kunnen we wederom veelbelovende uitzendingen maken  van Evers Staat Op’.

 

Lotto algemeen directeur Joost Otterloo: 'Wij kijken uit naar onze Olympische samenwerking met 538. De win/win combinatie van Evers Staat Op en Lotto helpt ons bij het verwezenlijken van onze doelstelling dat wij alle Nederlanders willen raken door spelenderwijs hun dromen te verwezenlijken, van jong tot oud, van amateur tot prof'.

 

Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door Lotto. Dat is WinWin!

 

www.538.nl

www.lotto.nl

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie