Radio Veronica en de Landmacht in actie met Operatie200
03-02-2014 12:07:28 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3389 | Tags:

 

Radio Veronica en de Landmacht starten met Operatie200. De Landmacht bestaat 200 jaar en gaat samen met Radio Veronica aan de slag om Nederland een beetje beter te maken. Nederlanders kunnen hiervoor hun eigen project aanmelden.

 

De DJ’s van Radio Veronica en de mannen en vrouwen van de Landmacht steken in de week voor Koningsdag de handen uit de mouwen om zoveel mogelijk activiteiten uit te voeren. Niels Hoogland, Station Director Radio Veronica: ‘Kan de speeltuin om de hoek een opknapbeurt gebruiken, zijn er begeleiders nodig voor een schoolkamp of een DJ voor een straatfeest? De hulptroepen van Radio Veronica en de Landmacht komen helpen!’

 

Nederlanders kunnen tot en met 16 februari hun project via de website van Radio Veronica aanmelden. Uit alle inzendingen worden de beste projecten geselecteerd. De Landmacht en Radio Veronica gaan op zoek naar materiaal en regelen mankracht om het project te volbrengen. Brigade generaal Martin Wijnen, commandant 43e gemechaniseerde brigade: ‘De Koninklijke Landmacht is al 200 jaar in beweging. Wat blijft is dat Nederland op ons kan rekenen. We willen laten zien wat een militair anno nu kan en waar hij voor staat. Daarom komen we van de kazerne en de oefenterreinen af en gaan Nederland in. Wil je ons ontmoeten? Stuur je project in bij Radio Veronica!’

 

200 jaar Koninklijke Landmacht

De Landmacht is in 2014 200 jaar Koninklijk en dat wil het krijgsmachtdeel vieren, met de samenleving! De Koninklijke Landmacht grijpt het jubileum aan om het maatschappelijk bewustzijn over de organisatie te vergroten. De Landmacht is tenslotte van iedereen. Daarom laat het krijgsmachtdeel de eigen werkzaamheden en oefeningen zoveel mogelijk tussen het publiek plaatsvinden, wordt bijgedragen aan activiteiten van 200 jaar Koninkrijk en worden eigen initiatieven ontplooid.

 

Radio Veronica

Radio Veronica is in heel Nederland via de ether, Digitenne, Astra satelliet, mobiele telefoon, Radioveronica.nl en kabel te ontvangen. Check www.radioveronica.nl voor de frequenties in jouw gebied.

 

Radio Veronica is onderdeel van de Sky Radio Group.

 

www.radioveronica.nl


      
 
  
 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie