Radio Veronica en de Landmacht van start met Operatie 200
22-04-2014 15:34:18 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4481 | Tags:

 

Radio Veronica en de Koninklijke Landmacht zijn gestart met de grote landelijke actie Operatie 200. Een project ter ere van het 200-jarig bestaan van de Landmacht. Deze week worden verspreid over het hele land 200 uiteenlopende projecten uitgevoerd, allemaal om Nederland een beetje mooier te maken.

 

Vandaag wordt een volledig uitgerust militair basiskamp opgebouwd in Zwolle, waar de dj’s van Radio Veronica en de mannen en vrouwen van de Landmacht tot en met vrijdag verblijven. Vanuit het basiskamp trekken de militairen en de dj’s dagelijks het land in om operaties uit te voeren. Zo knapt dj Lindo Duvall een basisschool in Den Velde op, zet dj Rob van Someren zich in voor de bewoners van een bejaardentehuis in Hilversum en bouwt Rick van Velthuysen een autismehuis in Zwolle. Er worden ook activiteiten naar het basiskamp zelf gehaald. Radio Veronica is de hele week live vanuit Zwolle te horen en doet daarnaast verslag van de verschillende operaties in het land.
 

 

Luisteraars komen in actie

Radio Veronica roept luisteraars op ook in actie te komen tijdens Operatie 200. Er zijn extra materialen, producten en mankrachten nodig om de vele projecten de komende week te laten slagen. Via Radioveronica.nl kunnen mensen zich hiervoor aanmelden.

 

200 jaar Koninklijke Landmacht

De Landmacht is in 2014 200 jaar ‘Koninklijk’ en dat wil het krijgsmachtdeel vieren, met de samenleving. De Koninklijke Landmacht grijpt het jubileum aan om het maatschappelijk bewustzijn over de organisatie te vergroten. De Landmacht is tenslotte van iedereen. Daarom laat het krijgsmachtdeel de eigen werkzaamheden en oefeningen zoveel mogelijk tussen het publiek plaatsvinden, wordt bijgedragen aan activiteiten van 200 jaar Koninkrijk en worden eigen initiatieven ontplooid.

 

Operatie 200: tot en met vrijdag 25 april bij Radio Veronica. Daarnaast zijn de de 200 projecten ook te volgen via Radioveronica.nl, Facebook en Twitter. Houd de blog in de gaten voor de nieuwste updates, foto's en video's.

 

Radio Veronica
Radio Veronica is in heel Nederland via de ether, Digitenne, Astra satelliet, mobiele telefoon, Radioveronica.nl en kabel te ontvangen. Check www.radioveronica.nl voor de frequenties in jouw gebied.

 

Radio Veronica is onderdeel van de Sky Radio Group

 

www.radioveronica.nl    

 
Banner