Radio Veronica en Erik de Zwart verlengen contract
06-01-2014 11:49:01 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3275 | Tags:

 Radio Veronica en Erik de Zwart hebben hun contract met een jaar verlengd. Hierdoor blijft De Zwart ook in 2014 aan het radiostation verbonden als dj en station-voice. Bovendien krijgt het programma Top 40 Hitdossier, dat Erik de Zwart zeven dagen per week tussen 12 en 13 uur presenteert op Radio Veronica, een nieuwe opzet. Voortaan kunnen luisteraars via Radioveronica.nl en Top40.nl  hun favoriete Top 40 aanvragen door een voor hen persoonlijk bijzondere datum door te geven, waar vervolgens de Top 40 van dat moment bij wordt gezocht.

 

Erik de Zwart: "2014 is het vijftigste levensjaar van de enige echte hitlijst van Nederland: op 2 januari 2015 bestaat de Top 40 namelijk precies 50 jaar. Om dat jubileum nu alvast een beetje te vieren geef ik iedereen de kans een Top 40 aan te vragen die hoort bij een bijzonder moment uit zijn of haar leven; de geboortedatum van je kind bijvoorbeeld, of je trouwdag. Er is natuurlijk geen betere plek om dat te doen dan bij het radiostation waar de Top 40 ooit begonnen is en dat al bijna 50 jaar onlosmakelijk met de lijst verbonden is: Radio Veronica!"

 

Niels Hoogland, Station Director Radio Veronica: "Erik de Zwart en Top 40 Hitdossier zijn populaire en belangrijke speerpunten in de programmering van Radio Veronica. Dat zien we elke maand ook duidelijk terug in de luistercijfers. Ik ben er bijzonder trots op dat Erik en de Top 40 weer een jaar aan Radio Veronica zijn verbonden en dat Erik ook in 2014 de vertrouwde stem blijft in onze jingles en promo's!"

 

Nederlandse Top 40

De Stichting Nederlandse Top 40 stelt wekelijks een aantal Nederlandse hitlijsten samen, waaronder de Media Markt Top 40 en de Tipparade. Ga voor meer informatie naar www.top40.nl 

 

Radio Veronica
Radio Veronica is in heel Nederland via de ether, Digitenne, Astra satelliet, mobiele telefoon, Radioveronica.nl en kabel te ontvangen. Check www.radioveronica.nl voor de frequenties in jouw gebied.

Radio Veronica is onderdeel van de Sky Radio Group.

 

www.radioveronica.nl

 

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie