Radio Veronica geeft eerste kaarten WK-finale weg
04-12-2013 12:24:20 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3573 | Tags:

 

Radio Veronica geeft als eerste radiostation in Nederland kaarten weg voor de finale van het WK voetbal. Ondanks dat het nog ruim zeven maanden duurt voordat het wereldkampioenschap op 13 juli in het Braziliaanse Rio de Janeiro wordt beslist, maken luisteraars morgen tijdens de middagshow Somertijd al kans op een geheel verzorgde reis naar de belangrijkste voetbalwedstrijd van 2014.

 

Radio Veronica geeft de spectaculaire prijs weg in samenwerking met winterbandenkampioen Continental, official sponsor van de FIFA World Cup 2014.

 

Tot morgenmiddag 16.00 uur kan iedereen via Radioveronica.nl kans maken op de trip naar Brazilië, inclusief twee tribuneplaatsen in het Maracanã-stadion in Rio de Janeiro, waar de WK-finale komende zomer plaatsvindt. Tijdens de middagshow Somertijd zal dj Rob van Someren morgen tussen 16.00 en 19.00 uur samen met Hans Kraay jr., de vaste voetbalanalist van het programma, bekend maken wie de gelukkige winnaars van de hoofdprijs zijn.

 

Radio Veronica-dj Rob van Someren: "Ik vind het fantastisch dat ik mijn luisteraars op deze bijzondere prijs kan trakteren! Hoe Oranje ook presteert komende zomer in Brazilië, dankzij Radio Veronica is nu alvast zeker dat er op 13 juli in ieder geval twee Nederlanders tijdens de WK-finale in het stadion zijn!"

 

Radio Veronica
Radio Veronica is in heel Nederland via de ether, Digitenne, Astra satelliet, mobiele telefoon, Radioveronica.nl en kabel te ontvangen. Check www.radioveronica.nl voor de frequenties in jouw gebied.

Radio Veronica is onderdeel van de Sky Radio Group.

 

www.radioveronica.nl

 

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie