Radio Veronica: Moordenaar JFK gearresteerd
03-11-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 6087 | Tags:

Gisteren kwam in De Wereld Draait Door het hoge woord er uit. De Warren commissie, die onderzoek deed naar de moord op Kennedy, heeft door sabotage van FBI en CIA z’n werk niet kunnen doen. Ook Peter R. de Vries moest naar aanleiding van een onthullend boek over het falen van de commissie van de hand van Philip Shenon toegeven dat alles weer open ligt en dat het nog steeds onbekend is wie de fatale kogel op Kennedy heeft geschoten.

 

Des te opzienbarender is het nieuws dat nu uit Dunblane (Schotland) komt. Daar heeft op 13 september een beveiligscamera van een hotel de arrestatie van de vermoedelijke moordenaar van J.F.K. vastgelegd. De beelden van de camera werden in beslag genomen door de politie maar nu blijkt er toch een kopie te zijn gelekt.

 

Radio Veronica bracht in het programma Somertijd de beelden.  Inmiddels zijn ook de iPhone beelden van een toevallige voorbijganger op de redactie binnengekomen, die de eerdere beelden van de bewakingscamera bevestigen. Te zien is hoe een man in een auto wordt gesleurd die vervolgens met hoge snelheid er vandoor gaat.

 

De vraag dringt zich op wat vond hier plaats in Dunblane, hoe komt het gerucht de wereld in dat het hier gaat om de moordenaar van Kennedy, en waar blijft de officiële verklaring van de autoriteiten?

 

www.somertijd.nl