Radio Veronica's Somertijd genomineerd voor Gouden RadioRing
06-11-2013 12:55:54 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3690 | Tags:

 

Radio Veronica's middagshow Somertijd is één van de drie genomineerden voor de Gouden RadioRing. Dat heeft de AVRO, dat de publieksprijs voor het beste radioprogramma jaarlijks uitreikt, bekend gemaakt. Somertijd moet het opnemen tegen Timur Open Radio (3FM) en Helemaal Haandrikman (Radio 2).

 

Voor deze tweede stemronde kan iedereen tussen woensdag 13 november 12.30 uur en donderdag 14 november 20.30 uur telefonisch of per sms stemmen op hun favoriete programma. Voor Somertijd bel je hiervoor naar 0909-8852 of sms Ring 2 naar 9090. (35 cent per gesprek of 35 cent per ontvangen bericht)
Diezelfde donderdagavond weten dj Rob van Someren en zijn team tijdens de uitreiking van de Gouden RadioRing in Hilversum of zij dit jaar de winnaars zijn van de prijs.

 

Radio Veronica-dj Rob van Someren: "De Gouden RadioRing is een publieksprijs, dus dat wij met Somertijd volgens de radioluisteraars van Nederland bij de drie beste programma's horen is fantastisch en een enorme eer. Daar wil ik iedereen die op ons gestemd heeft hartelijk voor bedanken! Ik ga samen met mijn team natuurlijk alles op alles zetten om die ring binnen te halen!"

 

Naast de verschillende publieksprijzen worden tijdens het gala ook de winnaars van de Marconi Award bekend gemaakt, de vakjuryprijs voor de radio. Voor de categorie Beste Zender zijn hiervoor Sky Radio, 3FM en Q-Music genomineerd. De uitreiking vindt plaats op 14 november tijdens Het RadioGala van het Jaar.

 

Sky Radio en Radio Veronica zijn onderdeel van Sky Radio Group.
 
 

www.somertijd.nl

www.radioveronica.nl

www.skyradiogroup.nl

 

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie