Rataplan steunt Serious Request 2013
09-12-2013 12:03:49 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3054 | Tags:

 

Rataplan start met een actie om geld in te zamelen voor Serious Request.
"We gaan dat doen door voor iedere gebrachte kilo kleding 25 ct te doneren ,dan levert een vuilniszak al snel 2 euro op." aldus Rataplan directeur Gert-Jan Dekkker

 

In het verleden heeft Rataplan ook de acties voor Haiti en de Tsunami in Azië gesteund en recent de actie voor Giro555. In al onze kringloopwinkels en ook in onze fietsenstallingen staan onze mensen klaar met weegschalen en lijsten om de kilogrammen bij te houden. Op onze website, via Facebook en Twitter zullen we iedere dag de stand bijhouden!

 

De inzamelactie eindigt op maandag23 december.
Rataplan hoopt aan het einde van deze actie een bedrag tussen de Euro5.000,- en de Euro10.000,- te kunnen overmaken aan Serious Request.

 

OVER SERIOUS REQUEST 2013
3FM Serious Request 2013 vraagt aandacht voor kinderen die jaarlijks onnodig sterven aan (de gevolgen van) diarree. Dit is een stille ramp die het gevolg is van gebrek aan schoon drinkwater, zeep en toiletten

 

OVER RATAPLAN
Rataplan exploiteert 13 kringloopwinkels, in Noord- en Zuid-Holland en 20 bewaakte fietsenstallingen verspreid over het land. Met als doel het bieden van werk aan mensen met een arbeidshandicap of een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Daarnaast biedt Rataplan werkervarings- en stageplaatsen en bevordert zij hergebruik.

 

Stichting Rataplan geeft vorm aan een keten van bedrijven waarbij zij het belang van mensen met afstand tot de arbeidsmarkt en/of leerlingen in het kader van een opleiding en het belang van een beter milieu voorop stelt.

 

De visie / ambitie van Rataplan:
Vanuit betrokkenheid bij maatschappelijke behoeften wil Stichting Rataplan een vernieuwende en ondernemende organisatie zijn die zoveel mogelijk kansen creëert voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt en een duurzame bijdrage levert aan een schoner milieu door afvalscheiding, hergebruik en recycling.

 

www.rataplan.nl

 

Dit persbericht is gedistribueerd door ANP Pers Support

 

                                                                                                   Home

 

www.perssupport.nl/apssite/permalink/79944