RA*W lanceert manifest Bureau voor de Toekomst
13-09-2013 08:33:04 | Door: Nico Scherphuis | hits: 5588 | Tags:

 

Tijdens een bijeenkomst van reclameplatform RA*W die werd gehost door creative agency Vandejong is het manifest 'Bureau voor de toekomst' gelanceerd. Na een presentatie van Pjotr de Jong, oprichter van Vandejong, zijn ruim 50 jonge creatieven, strategen en accountmanagers van diverse bureaus aan de slag gegaan om 'het bureau voor de toekomst' uit te vinden. Uiteindelijk resulteerde dit in een manifest dat als appèl van de inspiratie wordt verspreid binnen de Nederlandse reclamewereld.

 

Reinier Steures, mede-oprichter van RA*W: "Door de reclamewereld met de neus op de feiten te blijven drukken, hopen we dat bureaus het belang van talentontwikkeling in gaan zien. En hier naar gaan handelen. Nu gebeurt dit nog veel te weinig."

 

Pjotr de Jong, oprichter van Vandejong: "Het gevaar van de crisis is dat iedereen op z'n semi-comfortabele plek blijft zitten, terwijl juist nu de vernieuwende initiatieven in de reclame moeten ontstaan. Daarom juichen wij een initiatief als RA*W enorm toe. Het past heel goed bij deze tijd om als jonge honden zelf het heft in handen te nemen en op zoek te gaan naar nieuwe oplossingen, die soms best radicaal mogen zijn. Het is absoluut tijd voor een revolutie in de reclame!"

 

Over Vandejong | Creative Agency

Vandejong, opgericht in 1989, is een creative agency. Vandejong levert een breed pakket diensten: van de ontwikkeling van merkconcept en creatieve strategie tot de uitwerking naar concrete campagnes, middelen en nieuwe diensten of producten. Vandejong werkt onder meer voor opdrachtgevers als het Amsterdams Fonds voor de Kunst, Cineville, Foam, NDSM en RegioBank. Bovendien is Vandejong samen met Foam en Platform A een van de initiatiefnemers van de internationale fotografiebeurs Unseen. In 2013 ontving Vandejong voor de campagne van Unseen een Gouden SpinAward in de categorie Content. 

 

www.vandejong.nl

www.wijzijnrauw.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie