Real-time beleggen met 100.000 euro fictief vermogen in het RTL Z Beursspel
09-01-2014 13:09:16 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3869 | Tags:

 

Op 13 januari begint de derde editie van het succesvolle RTL Z Beursspel. Na twee seizoenen met ruim 40.000 deelnemers, kunnen beginnende beleggers opnieuw meedoen met het meest realistische en real-time beursspel van Nederland. Via het online beursspel, het tv-programma en de online seminars leer je als deelnemer spelenderwijs beleggen en maak je kans op een reis voor twee personen naar New York, inclusief een unieke rondleiding op Wall Street. Het spel is beschikbaar op computer, smartphone en tablet.

 

Het RTL Z Beursspel bestaat uit de volgende onderdelen:

Online beursspel: elke deelnemer ontvangt 100.000 euro fictief vermogen waarmee risicoloos ervaring opgedaan kan worden met handelen op de aandelenmarkt. De techniek van het spel is beschikbaar gesteld door ING Sprinters.

 

Wekelijks tv-programma: in elke uitzending schuiven twee beleggingsexperts aan bij RTL Z presentator Roderick Veelo. Om gevoel te krijgen met het sentiment in het spel wordt er geschakeld naar de online chatroom van het beursspel. Verder komt elke week een bekende Nederlander vertellen over zijn ervaring met beleggen en is er speciale aandacht voor de Trade van de week, gepresenteerd door beleggingsexpert André Brouwers.

 

Online seminars: om meer relevante kennis te verkrijgen op het gebied van beleggen biedt het RTL Z Beursspel wekelijks gratis Online Seminars (aanmelden via  www.rtlz.nl/beursspel) en Lunch webinars aan (te volgen op de online beursvloer van het spel). Deze wekelijkse seminars gaan op interactieve wijze dieper in op de thema’s die in het tv-programma aan de orde komen.

 

Prijzen
De deelnemer die uiteindelijk het hoogste rendement behaalt, wint een reis voor twee personen naar New York, inclusief een unieke rondleiding op Wall Street door RTL Nieuws-correspondent Erik Mouthaan. Daarbij maken de deelnemers kans op een Macbook Air, een Apple iPhone 5, een jaarabonnement Telegraaf of het boek Leer beleggen als Warren Buffet.

 

Inschrijven
Inschrijven voor het gratis RTL Z Beursspel kan via www.rtlzbeursspel.nl. Vanaf vandaag kan er geoefend worden op de real-time beursvloer. Op 13 januari begint het spel echt en speelt iedereen mee om de prijzen.

 

Uitzending RTL Z: 14 januari, 16.20 uur. 

 

www.rtlzbeursspel.nl

www.rtlz.nl

 

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie