Veel reisapps vanaf 11 april bij AppEvent
04-04-2014 12:37:46 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3210 | Tags:

 

 

Naast de lentekriebels beginnen de reiskriebels tijdens het voorjaar ook weer naar boven te komen en daarom begint AppEvent vanaf 11 april met het Reislustige Event. De redactie selecteerde in samenwerking met Nederlandse en internationale developers leuke en praktische reisapps.

 

Ruim een week lang kunnen gebruikers van de AppEvent-app een reisgeralateerde app gratis downloaden, waar normaal veelal voor betaald moet worden. Van inspirerende reisgidsen tot praktische taalcursussen, alle apps van dit event komen van pas bij reizen ver weg of juist dichtbij. In totaal hebben de apps een waarde van ruim € 17,50.

 

Nieuwe iPad-versie

Maar er is meer nieuws! Steeds meer gebruikers downloaden AppEvent niet alleen op hun iPhone, maar ook op de iPad. Met een nieuwe, volledig geoptimaliseerde versie zal de app van AppEvent nu nog beter te gebruiken zijn op de Apple-tablet. De gebruiker ziet nu bijvoorbeeld direct de juiste screenshots die van toepassing zijn voor de iPad. Daarnaast is door de update de app sneller in gebruik en zijn er een aantal bugs opgelost.

 

Dagelijks gratis apps

Ook na het ‘Reislustige Event’ is er genoeg reden om AppEvent te blijven volgen. AppEvent biedt gebruikers van een iPhone of iPad sinds 2009 gratis apps aan waar normaal voor betaald moet worden. Deelnemen aan AppEvent heeft voor zowel ontwikkelaars als gebruikers grote voordelen: ontwikkelaars kunnen het grote publiek laten kennismaken met hun app terwijl gebruikers de kans krijgen om nieuwe apps te ontdekken. AppEvent onderscheidt zich door naast internationale apps wekelijks ook typische Nederlandstalige apps aan te bieden. Met AppEvent ben je er zeker van dat je nooit een goede deal mist.

 

De AppEvent-app is gratis te downloaden in de App Store

 

www.appevent.com