Reisvakblad TravMagazine start banenhulp voor ontslagen personeel Oad
01-10-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3393 | Tags:

Om alle ontslagen Oad- en Globe-medewerkers te helpen bij het vinden van een nieuwe baan is reisvakblad TravMagazine op Facebook gestart met de Oad Globe Banenhulp. Het initiatief wordt van harte toegejuicht door de vakbonden en de brancheorganisatie ANVR.

 

'Onze Facebookpagina wordt het gele hart van alle hulp en adviezen die de branche, vakbonden, servicebureaus van zzp-reisadviseurs, reisbedrijven, juristen en oud-collega's kunnen geven aan de ruim duizend ontslagen OAD-medewerkers in het hele land', aldus directeur Boy Lokhoff. 'Wij gaan die hulp coördineren.'

 

TravMagazine hoopt met dit initiatief veel mensen snel aan een baan te helpen of handreikingen te doen voor een individuele doorstart als zelfstandige reisadviseur of aansluiting bij een reisbureauketen.

 

Lucy Lamers van FNV Bondgenoten noemt de actie een geweldig initiatief. Ook Han ter Halle (De Unie) is zeer positief: 'Dit initiatief moet iedereen aangrijpen om de toekomst perspectief te geven.' ANVR-topman Frank Oostdam is enthousiast. 'Een prachtig initiatief, hopelijk worden zoveel mogelijk mensen snel aan een nieuwe baan geholpen!' Uiteraard is de Facebookpagina er ook voor alle gedupeerden van recente faillissementen.

 

Op de pagina stromen de likes binnen. Ook wordt enthousiast gereageerd. 'Ik omarm dit initiatief van harte! Ik voel me in elk geval niet in de steek gelaten door de reisbranche, wat maakt dat ik daar graag werkzaam in wil blijven', zegt Ingrid Guezen van Globe Reisburo Asserring.

De eerste banen zijn ook al aangeboden. 

 

www.facebook.com/Oad.Globe.banenhulp

 

Dit persbericht is gedistribueerd door ANP Pers Support  

 

                                                                                                 Home

 

www.perssupport.nl/apssite/permalink/78011