Renzo Taal vice president Northern Europe Salesforce.com
05-05-2014 11:34:55 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3329 | Tags:

Salesforce.com heeft Renzo Taal aangesteld als Vice President Northern Europe. In deze functie is hij verantwoordelijk voor tien Europese landen, waaronder Nederland en België.

 

Taal is afkomstig van Philips, waar hij leiding gaf aan een grootscheepse en succesvolle transformatie van de lichtdivisie. Daarvoor was hij Managing Director van Dell in Nederland en leidde hij de Europese operatie. Hij werkte op Dell’s hoofdkantoor in Texas aan de transformatie van Dell naar modern dienstenbedrijf en was daarnaast verantwoordelijk voor de sectoren Healthcare en Life Sciences. Ook maakt hij onderdeel uit van de directie van Dell in China. Hij is afgestudeerd in bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit en studeerde daarnaast aan de Harvard Business School.

 

Verandering als rode draad

Het in gang zetten en begeleiden van transformaties vormt de rode draad in de loopbaan van Renzo Taal. Hij zegt daarover: “In de fase waarin onze samenleving zich bevindt, vinden baanbrekende veranderingen plaats die stuk voor stuk alleen mogelijk zijn dankzij technologische innovaties. Mijn overstap naar Salesforce.com heeft daar alles mee te maken. Ik ken geen bedrijf dat momenteel zo ingrijpend de manier verandert waarop bedrijven zaken doen met hun klanten.”

 

Salesforce1 World Tour: gespreksmogelijkheid

Op 27 mei vindt in de RAI in Amsterdam de Salesforce1 World Tour plaats, het grootste business innovatie-event in de Benelux, met onder meer een keynote van Jeroen TAS, CIO van Philips. Tijdens dat evenement organiseert Salesforce van 12.00 – 13.00 uur een perslunch met onder meer Jeroen Tas, Frank van Veenendaal (Executive Vice Chairman van salesforce.com)  en Renzo Taal. Aanmelden kan via een reply op deze mail. Ook kunt u hiermee aangeven of u interesse heeft in een één op één met een van de sprekers.

 

www.salesforce.com/nl

 

 

Banner