ROAMBIZZ App bespaart bedrijven tot 80% op internationaal bellen
15-07-2013 11:46:26 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4207 | Tags:

 ROAMBIZZ is een App die voor de zakelijke markt is ontwikkeld om automatisch tot 80% van de kosten op internationaal bellen te besparen. Van ROAMBIZZ naar ROAMBIZZ is het zelfs gratis*! Overstappen van provider, simkaart of mobiel nummer is niet nodig.

 

Iedere ondernemer wil zijn winst maximaliseren. En door de toenemende druk op kostenbesparingen, is men soms geneigd om minder lang internationaal te bellen. "ROAMBIZZ wil ondernemers stimuleren om meer te bellen en te praten, want dat betekent meer ideeën en plannen en dat is goed voor bedrijven en de economie", aldus Frans van Engelenhoven, directeur.

 

Speciaal voor de zakelijke markt
Er zijn al verschillende Apps op de markt om voordelig te kunnen bellen. Maar niet voor de zakelijke markt. De ROAMBIZZ App onderscheidt zich op het gebied van kwaliteit, omdat er naast WiFi en 3G/4G ook altijd nog via het lokale netwerk gebeld kan worden. ROAMBIZZ is dus niet afhankelijk van mobiel internet.

 

Daarnaast kan een ondernemer kiezen voor postpaid of prepaid en worden de kosten voor alle nummers op één factuur verstuurd. Zo wordt het wel heel aantrekkelijk om ROAMBIZZ te gebruiken, want van ROAMBIZZ naar ROAMBIZZ is het ook nog eens gratis.

 

Via het online dashboard zijn voor de administrator, bijvoorbeeld de telecombeheerder, de gesprekskosten inzichtelijk en kan er per nummer het maximale beltegoed worden ingesteld.

 

De factuur wordt vanuit Luxemburg gestuurd en is bedrijfsmatig volledig aftrekbaar. Aangezien het een intracommunautaire dienst betreft, wordt er zonder BTW gefactureerd.

 

Tijdens kantooruren is de supportafdeling van ROAMBIZZ ook telefonisch bereikbaar.

 

Hoe werkt het
Overstappen van provider, sim kaart of mobiel nummer is niet nodig. De enige aanpassing is het downloaden van de ROAMBIZZ App op de smartphones binnen een bedrijf. Vervolgens kan de gebruiker bellen zoals hij gewend is, dus een contact selecteren of een nummer intoetsen. De App kiest automatisch bij ieder internationaal gesprek de voordeligste manier, via 3G/4G, WiFi of via het lokale netwerk.

 

Toekomst

ROAMBIZZ brengt de App ook buiten Nederland op de markt, zodat het in de toekomst ook mogelijk is gratis met buitenlandse relaties te bellen. Naar verwachting zal de App binnen enkele maanden in Australië, België, Denemarken, Duitsland, Groot Brittannië, Hong Kong, Luxemburg, Roemenië, Slovenië, Singapore, Spanje en de Verenigde Staten worden gelanceerd.
Daarnaast zal de App verder worden ontwikkeld met handige features voor de zakelijke gebruiker, zoals bijvoorbeeld videoconferencing en voice recording.

*Met uitzondering van BlackBerry   

 


https://itunes.apple.com/nl/app/roambizz/id586175488?mt=8
 
http://appworld.blackberry.com/webstore/content/27344593/?countrycode=NL
 
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.roambizz&hl=nl
 
www.roambizz.com

 

Dit persbericht is gedistribueerd door ANP Pers Support  

 

                                                                                                 Home

 

http://perssupport.nl/apssite/permalink/76360