Robijn luistert naar wens Facebook community - Nieuwe lijn met Zwitsal geur
29-06-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 16179 | Tags:

 

Robijn en Zwitsal hebben bij elkaar meer dan 350.000 Facebook fans die al jarenlang om een combinatie van beide merken vragen: een Robijn wasmiddel of wasverzachter met de geur van Zwitsal. Met de introductie van een nieuwe productlijn van Robijn wasmiddel, wasverzachter en geurbuiltjes met de geur van Zwitsal geeft Unilever gehoor aan deze wens. Hiermee combineert Unilever voor het eerst twee merken uit twee verschillende categorieën. Beide merken zijn zeer geliefd bij consumenten en staan bekend om hun geur en verzorging in de laundry- en baby categorie. De lijn is dan ook ontwikkeld voor iedereen die van de goede zorg van Robijn en de vertrouwde geur van Zwitsal houdt. De producten liggen vanaf volgende week in de winkel.

 

Florens Tegelaar, Marketing Director Home Care: “Als merk proberen wij altijd naar onze fans te luisteren. Voor deze nieuwe lijn hebben wij inspiratie opgedaan binnen onze Facebook community. We hebben ruim 125.000 Facebook fans en dat zijn belangrijke ambassadeurs voor Robijn. Veel consumenten plaatsten vorig jaar spontane verzoeken via social media, om een Robijn wasmiddel of wasverzachter met de geur van Zwitsal te combineren. Dit jaar vroegen wij de fans naar hun favoriete geur, hier werd massaal op gereageerd met de geur van Zwitsal. We hopen natuurlijk dat ze heel blij zijn met deze nieuwe lijn.”

 

Over Robijn

Als geurexpert zorgt Robijn al jaren voor de lekkerste geuren in de was. Sinds 2008 is Robijn Klein & Krachtig verkrijgbaar. Robijn Klein & Krachtig is een extra geconcentreerd wasmiddel met kleurbeschermers. Het wasmiddel beschermt de kleuren, zodat deze langer mooi blijven. Robijn wasverzachters zorgen niet alleen voor een heerlijk zachte was met langdurige frisheid, ze zorgen ook voor een beschermend laagje om de vezels zodat je wasgoed zo lang mogelijk mooi blijft. De combinatie van het Klein & Krachtig wasmiddel en de wasverzachter zorgen voor een optimale geur en een extra zacht resultaat.

 

 

www.facebook.com/robijndoetdewas

www.robijndoetdewas.nl

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie