Rock on met virtuele Pinkpop 2014 Zippo aansteker
21-05-2014 12:52:23 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4794 | Tags:

 

Voor de moderne rock-‘n-rollers onder ons introduceert Zippo speciaal voor Pinkpop een virtuele variant van de limited edition Pinkpop 2014 Zippo aansteker! De bekende Zippo Virtual Lighter app is gratis te downloaden voor zowel Android als iOS-telefoons en beschikt over een limited edition Pinkpop ontwerp. Vanaf 23 mei is de app één maand beschikbaar; de absolute must-have voor elke Pinkpop-bezoeker die geen aansteker op zak heeft!

 

The heat is on

Zippo staat synoniem voor muziek en heeft een rijke rock ´n roll geschiedenis. Sinds het begin dat aanstekers in de lucht gehouden werden tijdens concerten, zijn de windbestendige Zippo aanstekers de absolute must-have voor ieder concert. De virtuele Zippo aansteker zorgt er daarnaast voor dat de vlam nooit uitgaat.

 

Net echt

De virtuele aansteker van Zippo is interactief. Zo steek je de virtuele aansteker op dezelfde manier aan als de echte Zippo aansteker, zwiert de vlam mee met elke beweging die je met je telefoon maakt en reageert de vlam wanneer je deze probeert uit te blazen. Men kan uit een grote verscheidenheid aan designs kiezen. Daarnaast is een selectie van de aanstekers te personaliseren met je eigen tekst, in je favoriete lettertype.

 

De populaire Zippo app is al meer dan 22 miljoen keren via iOS en Android gedownload.

 

De iPhone app is vanaf 23 mei te downloaden via iTunes en de Google Play app via de Play Store
 

 

Over Zippo

Zippo is één van de bekendste merken in de wereld. Zippo is gevestigd in Bradford, PA, en heeft al meer dan 500 miljoen windbestendige aanstekers geproduceerd. Op elke Zippo aansteker zit levenslange garantie; it works, or we fix it free! Zippo biedt een breed portfolio aan producten waaronder aansteker accessoires, butaan kaarsaanstekers, horloges, parfum en lifestyle producten voor mannen, zoals een robuuste lijn outdoor producten. Zippo is verkrijgbaar in meer dan 160 landen. Het merk beheert daarnaast ook het Ronson aansteker- en brandstofmerk en W.R. Case and Sons Cutlery Company. Beide zijn gevestigd in Bradford, PA.

 

www.zippo.com

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie