Rocket Fuel biedt real time geautomatiseerde video advertising op o.a. Uitzendinggemist, RTL, Nu.nl, Telegraaf en Volkskrant
22-05-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3842 | Tags:

Rocket Fuel kondigt vandaag een samenwerkingsverband aan met het video-advertentiebedrijf LiveRail. Hiermee dekt Rocket Fuel het complete hoogwaardige real time online video-advertentielandschap in Nederland. Rocket Fuel’s klanten profiteren direct van de nieuwe beschikbare advertentieruimte dankzij een grotere impact en nauwkeurigere targeting van advertentiecampagnes. YouTube video-advertentieruimte is al langer real time beschikbaar.

 

Er zijn verschillende rapporten met indrukwekkende gegevens over het aantal kijkers van online video-advertenties:

 

    De kans op een “Google page one listing” is 53 keer groter met video (Forrester Research)

    80% van de internetgebruikers herinneren het kijken naar een video-advertentie op een website die ze bezochten in de afgelopen 30 dagen; 46% nam actie na het bekijken van de advertentie (Online Publishers Association)

   Video is meer dan zes keer effectiever dan print en online banners (b2bmarketing.net)

    YouTube is goed voor ruim 28% van alle Google searches (ComScore)

    65% van senior management bezoekt een bedrijfswebsite na het kijken van een video (Forbes Insights)

 

“De uitgaven aan digitale video-advertenties zullen naar verwachting tegen 2017 verdubbelen, dus de partnership tussen Rocket Fuel en LiveRail had niet op een beter moment kunnen komen,” aldus Mark Trefgarne, CEO van LiveRail. “Onze samenwerking met Rocket Fuel biedt brand marketeers video-inventaris op grote schaal en met een uitzonderlijk bereik.”

 

Over Rocket Fuel

Rocket Fuel levert een toonaangevend programmatisch media-inkoopplatform op “big data”-schaal waarbij gebruik wordt gemaakt van kunstmatige intelligentie om het rendement van marketing in digitale media via internet-, video-, mobiele en sociale kanalen te vergroten. Rocket Fuel ondersteunt wereldwijd digitale advertentie- en marketingprogramma’s voor klanten in Noord-Amerika, Europa en Japan. Klanten maken gebruik van het Advertising That Learns-platform van Rocket Fuel om branding- en direct-responsdoelstellingen te realiseren in uiteenlopende sectoren, van luxe auto’s tot kruidenierswaren tot detailhandel. Rocket Fuel heeft momenteel 20 kantoren wereldwijd en is genoteerd aan de NASDAQ onder het tickersymbool "FUEL".

 

www.rocketfuel.com

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie