Rocket Fuel klaar voor revolutie binnen online advertising en marketing met Europese uitbreiding
18-09-2013 08:33:49 | Door: Nico Scherphuis | hits: 2956 | Tags:

et mediatechnologiebedrijf Rocket Fuel maakt een enorme Europese groei door. Het wordt nu ook in Spanje en Italië gelanceerd, omdat real-time bidding en programmatic buying in deze regio's steeds populairder worden. Deze nieuwe vestigingen zullen voldoen aan een toenemende vraag naar een betere ROI, eCPA en meer inzicht in de consument bij digital advertising.

 

Rocket Fuel introduceert een artificial intelligence-platform in Spanje en Italië dat gebruik maakt van real-time bidding op advertentie-uitwisselingen om te bepalen hoe de bidding op advertentiemogelijkheden moet verlopen. De oplossing van Rocket Fuel heeft gezorgd voor succesvolle advertenties voor producten en merken variërend van consumentenproducten tot luxe auto's en reizen. Het is eenvoudig, krachtig, schaalbaar en uitbreidbaar over verschillende locaties, marktsegmenten en de kanalen voor display, mobile, video en social media advertising. Het stelt bedrijven in staat om optimaal gebruik te maken van het internet en om zo de return-on-investment van hun reclamecampagnes te verhogen.

 

Het succes van het Rocket Fuel-platform dat nu wordt ingezet om de online advertising-markt in Spanje en Italië radicaal te veranderen, is gebaseerd op de real-time analyses van enorme hoeveelheden data met betrekking tot de prestaties van reclamecampagnes. Hierdoor is het technologieplatform ontworpen om zich zo te richten op advertentie-investeringen dat iedere euro die een adverteerder investeert, uiteindelijk een reëel en meetbaar effect heeft.

 

Door gebruik te maken van big data en artificial intelligence kan Rocket Fuel automatisch de juiste doelgroep voor iedere campagne selecteren. Het platform brengt in real-time wijzigingen aan in de media die het selecteert, op basis van het gedrag van de doelgroep om zo de specifieke doelstellingen van de adverteerder te halen. Kortom; het laat het juiste bericht zien aan de juiste persoon op het juiste moment.

 

Over RocketFuel
 
Rocket Fuel levert een toonaangevend programmatic media-buying-platform op big data-schaal. Het maakt gebruik van artificial intelligence om de marketing-ROI van digitale media op internet en op mobiele, video- en sociale kanalen te verhogen. Klanten in Noord-Amerika, Europa en Japan gebruiken Rocket Fuel om wereldwijd digital advertising-campagnes in te zetten. Het Advertising That Learns™-platform van Rocket Fuel wordt gebruikt om meetbare bedrijfsresultaten te verkrijgen voor een groot aantal uiteenlopende campagnes op het internet en op mobiele, sociale en videokanalen. Het behaalt de beoogde merk- en direct-response doelstellingen in diverse marktsegmenten, van luxe auto's tot supermarktboodschappen tot detailhandel. Rocket Fuel heeft momenteel 19 kantoren over de hele wereld, waaronder in New York, Londen, Parijs en Amsterdam.