Rondlopen in de RAI via Google Indoor Streetview
25-02-2014 14:55:18 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3425 | Tags:

 

 

Amsterdam RAI 24 uur per dag van binnen bekijken? Dat kan nu met Google Indoor Streetview. Dankzij 196 beelden is de gehele RAI in kaart gebracht en zijn de hallen, het Elicium, het RAI Theater, de entreegebieden en de verschillende restaurants o.a. op een handige manier te bekijken via Indoor Streetview.

 

Verbinden van fysieke en virtuele ontmoetingen

De rol van de virtuele ontmoeting neemt sterk toe. De virtuele wereld groeit met de dag. Om hierop in te spelen werkt de RAI in haar strategie aan het verbinden van fysieke en virtuele ontmoetingen. Google Indoor Streetview is één van de vele projecten die aan deze strategie invulling geeft. Net als bijvoorbeeld de RAI Virtual Tour app die in 2013 is gelanceerd. Klik hier voor meer informatie. Amsterdam RAI ontwikkelde Google Indoor Street View in samenwerking met fotograaf Henri Smeets, een preferred Google supplier.

 

https://maps.google.nl/maps

 

Over Amsterdam RAI

Het samenbrengen van mensen, zowel fysiek als virtueel, verlegt grenzen … het inspireert! Amsterdam RAI zet zich daarom al sinds 1893 in om verschillende werelden, mensen en markten bij elkaar te brengen. In binnen- en buitenland.

 

www.rai.nl   
  
  
 
 
  

  Cross Media Congres | 14 mei 2014 | Amsterdam

 

  Cross Media Awards 2014 - Stuur jouw cases in!