RTL 5-duo checkt roddels over BN’ers in Waar Rook Is ... Zijn Britt & Ymke
24-08-2013 07:02:55 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4657 | Tags:

Stiekem houdt iedereen ervan; de smeuïge roddels die dagelijks in showbizzland opduiken. We kunnen geen genoeg krijgen van het lief en leed van onze Nederlandse sterren, zoals hun nieuwe liefdes en onderlinge ruzies. Naast de ware verhalen wordt er natuurlijk ook veel onzin de wereld ingestuurd. In het nieuwe RTL 5-programma ‘Waar Rook is… zijn Britt & Ymke’, te zien vanaf dinsdag 27 augustus, gaan de nieuwbakken gossip ladies op zoek naar de feiten achter deze verhalen. De meest actuele roddels worden wekelijks gecheckt bij de sterren zelf, die dan de kans krijgen verhalen die rondgaan over hun privéleven recht te zetten of juist aan te vullen.

 

Britt en Ymke gaan als geboren star reporters het land door om onverwacht ergens op te duiken en BN’ers te confronteren met uitspraken in bladen, op tv of via social media. Daarnaast zijn de dames op elke rode loper te vinden en slaan zij geen feestje over waar celebrities te vinden zijn. Terwijl de eigenzinnige en een tikkeltje brutale dames de onderste steen boven willen krijgen, gaan de onverwachte bezoekjes gepaard met een hoop lol en… een vette knipoog.

 

In de eerste aflevering doen Britt & Ymke een poging om Sterretje, aka Tony, van zijn imago als feestbeest af te helpen. Hij heeft er genoeg van en wil dat men hem ziet zoals hij is: een stoere jongen. De dames testen dat door hem op vier kilometer hoogte uit een vliegtuig te gooien, met parachute uiteraard. Verder voelt het duo Fajah Lourens, Chantal Janzen, Jort Kelder en Quintis Ristie aan de tand over berichten die over hen in de media zijn verschenen. In het onderdeel CeleBritty Jump overvalt Britt BN’ers met de vraag om met een paard te springen. Dit keer is dat entertainer in hart en nieren, Paul Turner. Ymke onderwerpt op haar beurt de mannen van LA The Voices aan een restyling.

 

Wekelijks, vanaf dinsdag 27 augustus 2013, tussen 21.30 en 22.30 uur bij RTL 5

www.rtl.nl/brittenymke

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie