RTL: Altijd en overal Ik Hou van Holland met nieuwe app
28-08-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 5232 | Tags:

 

 

Kijkers die niet kunnen wachten op de wekelijkse uitzending van Ik Hou van Holland kunnen vanaf vandaag online hun favoriete quiz spelen, wanneer ze maar willen. Met de gratis app kunnen ze vrienden aan de tand voelen over hun kennis op het gebied van film, televisie, muziek, actualiteiten, sport en algemene weetjes van ons mooie land.

 

Spelers kunnen vrienden via onder andere Facebook uitdagen voor een een-op-een duel om te zien wat ze van Nederland afweten. In rondes van vijf vragen komen de bekende categorieën uit het populaire RTL 4-programma aan bod: de grabbelton, amusement, sport en taal. Voor elk gewonnen duel ontvangen de spelers punten. Er kan oneindig worden doorgespeeld tegen meerdere vrienden tegelijk om in alle duellen de koppositie te bemachtigen en te verdedigen.

 

Tijdens de uitzendingen van ‘Ik Hou van Holland’  roept Linda de Mol spelers bovendien op om via de app te strijden voor de weekprijs, die de gasten in de studio van het winnende team ook mee naar huis krijgen. Wekelijks kunnen kijkers via de app eenmaal spelen om de weekprijs te winnen. Uit alle spelers met vijf juiste antwoorden worden tien weekwinnaars gekozen.

 

 

Het nieuwe seizoen van ‘Ik Hou van Holland’ start op 31 augustus. Ook dit jaar gaan captains Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis met hun teams van BN’ers wekelijks de strijd aan.

 

De Ik Hou van Holland app is beschikbaar voor Android en iOS  
 
 
Uitzending: Vanaf 31 augustus, tussen 20.50 en 22.30 uur bij RTL 4.

 

www.rtl.nl/ikhouvanholland

www.rtl.nl  

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures in media- en marketingcommunicatie