RTL: Chantal Janzen presenteert Het Beste Van Got Talent Worldwide
03-07-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 8213 | Tags:

60.000 kandidaten, 300 juryleden en meer dan 490 miljoen kijkers wereldwijd. In maar liefst 58 landen is het programma Got Talent te zien. Daarmee staat het programma zelfs in het Guinness Book of Records. Alleen al in ons eigen land heeft Holland’s Got Talent veel bijzondere audities en winnaars opgeleverd. Vanaf 18 juli laat ‘HGT’-jurylid Chantal Janzen in Het Beste Van Got Talent Worldwide zien wat het programma wereldwijd aan ontroerende, bizarre, memorabele en spectaculaire audities heeft opgeleverd.

 

Dansende dieren, zingende bejaarden, goochelacts, acrobatische stunts. Iedereen die denkt talent te hebben mag zich bij ‘Got Talent’ presenteren aan de jury. Regelmatig gebeurt het dat niet iedereen het eens is over het talent van de auditant maar heel vaak kwam er toch iemand op het podium waar vervolgens heel de wereld het over had. Zo kan iedereen zich nog de auditie herinneren van Paul Potts. De Britse telefoonverkoper verraste iedereen met zijn vertolking van Nesun Dorma en zijn fantastische stemgeluid. Maar liefst 121 miljoen keer is zijn auditie op YouTube bekeken. Hij won de eerste editie van ‘Britain’s Got Talent’, wat zijn leven compleet veranderde. Zijn verhaal is zelfs verfilmd.

 

Ook onze eigen Amira van 9 jaar oud wist ruim 18,5 miljoen hits op YouTube te halen met haar indrukwekkende auditie. En wie kan zich Susan Boyle niet herinneren? Niet alleen verkocht zij miljoenen cd’s, ze was zelfs te gast bij Oprah Winfrey. En zo zijn er nog veel meer winnaars die voorbijkomen in ‘Het Beste Van Got Talent Worldwide’ Dit zijn nog maar een paar voorbeelden van audities die bij iedereen in het geheugen gegrift staan. Dat er wereldwijd nog veel meer optredens zijn die opzienbarend waren, laat Chantal Janzen vanaf 18 juli, in zes afleveringen zien. 

 

Uitzending: wekelijks vanaf 18 juli tussen 20.30 en 22.30 uur

 

 

www.rtl.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie