RTL 5 - Jan Kooijman en Nicolette Kluijver presenteren: Ik Ben Een Ster, Haal Me Hier Uit
07-03-2014 12:39:57 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3631 | Tags:

 

Vanaf 21 april komt RTL 5 met de nieuwe reality adventure show Ik Ben Een Ster, Haal Me Hier Uit!, gepresenteerd door Jan Kooijman en Nicolette Kluijver. In dit programma ruilen tien BN’ers, onder wie Levchenko (ex voetballer), Bert Kuizenga (presentator), Bobbi Eden (pornoster) en Anita Heilker (ex-Dolly Dot) hun comfortabele levensstijl in voor een avontuurlijk verblijf op één van de meest onherbergzame plekken op deze planeet: de hete, vochtige jungle van Suriname met als naaste buren onder andere slangen en kakkerlakken. De andere kandidaten worden binnenkort bekend gemaakt.

 

En alsof deze uitdaging nog niet groot genoeg is, worden de kandidaten dagelijks onderworpen aan hilarische tests. Hun tegenspelers zijn, behalve de andere deelnemers, muizen, kikkers, wormen en… duizenden insecten. De kandidaten worden genadeloos geconfronteerd met hun meest primaire angsten. Pas als ze die angsten weten te overwinnen en erin slagen deze bizarre proeven te winnen, krijgen ze extra voedsel en zijn ze een stap dichterbij de finale. Angsthazen en opgevers worden zonder pardon naar huis gestuurd. Na acht weken zal er één BN’er worden gekroond tot Koning of Koningin van de Jungle.

 

‘Ik Ben Een Ster, Haal Me Hier Uit!’ is een van oorsprong Brits tv-format. I’m A Celebrity, Get Me Out Of Here is inmiddels al te zien in zeven landen, waaronder Duitsland, Frankrijk en de VS. In Groot-Brittannië is het programma al aan haar dertiende seizoen toe en is het nog nooit zo populair geweest als nu.

 

Ik Ben Een Ster, Haal Me Hier Uit! wordt geproduceerd door Endemol.

 

Uitzending: vanaf 21 april om 20.30 uur bij RTL 5

 

www.rtlnederland.nl  

 

 

  Cross Media Congres | 14 mei 2014 | Amsterdam

 

  Cross Media Awards 2014 - Stuur jouw cases in!