RTL, MEC, ACHTUNG!, Ziggo en Robert van den Ham winnaars Cross Media Awards
19-05-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 5098 | Tags:

Gisteravond zijn de Cross Media Awards 2014 uitgereikt in het Compagnietheater in Amsterdam. Na een prachtig diner voor 180 mensen en een inspirerende toespraak van Joris van Heukelom, voorzitter dan de Cross Media Awards Jury, werden de 5 Cross Media Awards uitgereikt.

De presentatie was in handen van Peter Wybenga. Hij reikte samen met Joris van Heukelom de awards uit. De Award voor Cross Media Man van het jaar 2014 werd uitgereikt door Jacqueline Smit, Cross Media Vrouw van 2013.

 

 

RTL is Cross Media Exploitant van het Jaar 2014. De jury: “RTL wint het op innovatiekracht, cases en een enorme impact op het ecosysteem. Adverteerders worden door RTL aangemoedigd tot - en beloond voor - cross mediaal gedrag. RTL is een voorbeeld voor andere media-exploitanten. Voor het tweede jaar op rij: RTL is Cross Media Exploitant van het Jaar 2014!”

Lees de RTL case hier

 

 

MEC is Cross Media Bureau van het Jaar 2014. De jury: “Cross Media Bureau van het Jaar word je niet zomaar. In een zeer sterk concurrentieveld won MEC het op innovatie, cases, skills, visie en methodiek. MEC is Cross Media Bureau van het Jaar 2014!”

Lees de MEC case hier

 

 

Ziggo is Cross Media Adverteerder van het Jaar 2014. De jury: "Ziggo heeft de beleving van het merk Ziggo totaal weten om te gooien. Deze adverteerder voert geen cross mediale campagnes maar heeft een cross mediale strategie. Daarmee is Ziggo het hele jaar door aanwezig. Heel sterk, geen moment saai. Ziggo is Cross Media Adverteerder van het Jaar 2014!”

Lees de Ziggo case hier

 


 

GTI BannerBahn is Cross Media Case van het Jaar 2014. De Jury: "ACHTUNG! heeft met deze case heel knap een zeer grote groep mensen op hetzelfde tijdstip op één plek online samengebracht. Idee en uitvoering zijn briljant. En niet onbelangrijk: het plezier van de makers straalde eraf. Groot compliment voor adverteerder Volkswagen die met deze campagne lef heeft getoond. GTI BannerBahn is Cross Media Case van het Jaar 2014!”

Lees de GTI BannerBahn case hier

 

 

Robert van den Ham is Cross Media Man van het Jaar 2014. De Jury: "Robert van den Ham heeft van AutoWeek een werkelijk cross mediaal merk gemaakt. Daarbij heeft hij iets gedaan dat zo goed als niemand anders is gelukt: Hij heeft met groot succes een bestaande redactie weten mee te nemen een nieuwe wereld in. Robert van den Ham is met recht Cross Media Man van het Jaar 2014!”

Lees de Robert van den Ham-case hier

 

De Cross Media Awards zijn een initiatief van Bas Vlugt en Peter Wybenga en worden georganiseerd door het Nederlands MediaNetwerk.

 

www.crossmediaawards.nl

 

Fotografie: Henk-Jan Winkeldermaat | Punkmedia

www.punkmedia.nl

 

 

DeCross Media Awards worden gesponsord door RLVNT, Ster, PauwR, 538 Groep, Exterion Media en MarketingTribune