RTL: Nieuw seizoen Divorce vooruitkijken bij Videoland
04-02-2014 14:29:34 | Door: Nico Scherphuis | hits: 8693 | Tags:

 Voor het eerst in de televisiegeschiedenis is een nieuw seizoen van een Nederlandse tv-serie eerder beschikbaar bij een all you can watch-dienst dan op televisie. De eerste zes van in totaal twaalf afleveringen van het nieuwe seizoen van de succesvolle RTL 4-serie Divorce zijn voor liefhebbers vanaf 4 februari te bekijken bij Videoland Unlimited, de all you can watch-dienst van Videoland. Begin maart zijn ook de overige zes afleveringen beschikbaar.

 

Met de abonnementsdienst Videoland Unlimited zijn films en series onbeperkt te bekijken voor €10 per maand bij KPN, XS4ALL, Telfort en DELTA, waaronder het vorige en het nieuwe seizoen van Divorce. Daarnaast zijn de afleveringen ook los te huur op Videoland.com en via de Videoland-app voor €1,99. Nog in het eerste kwartaal van 2014 zal de Videoland Unlimited dienst ook als zelfstandige abonnementsvorm beschikbaar zijn.

 

•In het compleet nieuwe seizoen van de door Linda de Mol bedachte komische dramaserie is te zien hoe het verder gaat met de hechte vrienden Joris, Boudewijn en David. Alle drie liggen in scheiding en zijn noodgedwongen bij elkaar ingetrokken. Ze delen lief en leed, waardoor er een diepe vriendschap is ontstaan. In de eerste aflevering willen Boudewijn, David en Joris weten of hun ex-vrouwen hen ooit hebben bedrogen. David stort zijn hart uit bij cardiologe Desiree en Joris zit met de zwangere Joyce in zijn maag.

 

•Vanaf 4 februari op Videoland Unlimited, in de losse verhuur op Videoland.com of de Videoland-app.

 

•Vanaf 16 maart is Divorce wekelijks te zien bij RTL 4.

 

www.videoland.com

www.rtl.nl

 

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie