RTL: Successeries Unforgettable en The Blacklist exclusief bij Videoland
28-01-2014 12:48:05 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3630 | Tags:

 

 

Dankzij een meerjarige overeenkomst met Sony Pictures Television zijn onder andere de internationale hitseries The Blacklist en Unforgettable exclusief te zien bij de all you can watch-dienst Videoland Unlimited. Op regelmatige basis wordt het aanbod uitgebreid met nieuwe series van Sony Pictures Television.

 

Met de abonnementsdienst Videoland Unlimited zijn films en series onbeperkt te bekijken voor €10 per maand bij KPN, XS4ALL, Telfort en DELTA, waaronder ‘The Blacklist’, ‘Unforgettable’ en ‘The Tudors’. Daarnaast zijn de afleveringen ook los te huur op Videoland.com en via de Videoland apps voor €1,49. Nog in het eerste kwartaal van 2014 zal de Videoland Unlimited dienst ook als zelfstandige abonnementsvorm beschikbaar zijn.

 

Kijk series vóór de uitzending op TV

De eerste tien afleveringen van The Blacklist zijn nu te bekijken bij Videoland. Zodra de volgende afleveringen uit Amerika beschikbaar komen, worden deze ook toegevoegd. De meest succesvolle Amerikaanse misdaadserie van dit seizoen wordt wekelijks door 1,4 miljoen RTL-kijkers op de voet gevolgd. Verder zijn de eerste seizoenen van de hitseries ‘Unforgettable’ en ‘The Tudors’ aan het aanbod toegevoegd.

 

•‘The Blacklist’ is een Amerikaanse misdaadserie over ´s werelds meest gezochte crimineel Raymond `Red´ Reddington, die zichzelf onverwacht aangeeft na jarenlang uit handen van de FBI te zijn gebleven. Hij is bereid hen te helpen terroristen en andere criminelen op te sporen op voorwaarde dat hij samenwerkt met de jonge FBI-agente Elizabeth Keen.

 

•‘Unforgettable’ is een Amerikaanse misdaadserie die draait om voormalig detective Carrie Wells. Carrie heeft een zeldzame aandoening, hyperthymesia, die haar de mogelijkheid geeft zich visueel alles te herinneren wat ze ooit heeft meegemaakt.

 

•‘The Tudors’ is een historisch drama waarin Henry VIII alles op alles zet om een troonopvolger op de wereld te zetten en zo zijn naam te vereeuwigen. Wanneer zijn huidige vrouw hem deze erfgenaam niet schenkt, zoekt hij een vrouw die zijn prins wel kan baren. Zijn brute, egoïstische gedrag beperkt zich niet tot de slaapkamer. Hij begint zelfs een oorlog om zijn plekje in de geschiedenis te veroveren. Zijn tegenstanders proberen Henry ten val te brengen door hem verliefd te laten worden op de mooie en verleidelijke Anne Boleyn.

 

Over Videoland

Videoland is sinds 2010 onder The Entertainment Group actief in de digitale home entertainment-markt. RTL Nederland heeft op 6 augustus 2013 een aandeel van 65% genomen in The Entertainment Group. Videoland exploiteert via de meest uiteenlopende devices en partners haar video on demand-aanbod. Het aanbod bestaat uit films en series van zowel independent als major studio’s. Films en series zijn los te huur op Videoland.com en via de Videoland apps. Daarnaast zijn films en series onbeperkt te bekijken met een Videoland Unlimited abonnement van €10 per maand. Dit ‘all you can watch’ abonnement is op dit moment beschikbaar bij KPN, XS4ALL, Telfort en Delta. Nog in het eerste kwartaal van 2014 zal de dienst ook als zelfstandige abonnementsvorm beschikbaar zijn.

 

www.videoland.com

www.rtl.nl

 

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie