RTL Telekids: Kids leren alles over gezonde leefstijl in Totally Fit Kidz
01-09-2014 14:40:41 | Door: Nico Scherphuis | hits: 6381 | Tags:

 

Dit najaar is het nieuwe programma Totally Fit Kidz te zien bij RTL Telekids. Presentatrice en danseres Ingrid Jansen en tv-kok Mathijs Vrieze leren basisschoolkinderen en hun ouders over gezonde voeding en beweging.

 

Samen met Matthijs maken de kinderen leuke, gezonde traktaties en verrassingsontbijtjes. Ook is te zien hoe een klas overvallen wordt met een uitvoerige lunchtrommelinspectie in Pimp My Lunchbox. Ingrid brengt de kinderen in beweging en bezoekt bekende sporters. Totally Fit Kidz is tot stand gekomen in samenwerking met de Hartstichting.

 

Totally Fit Kidz vanaf 1 september iedere schooldag om 08.05 uur te zien bij RTL Telekids.

 

RTL Telekids startte in oktober 2010 en is inmiddels uitgegroeid tot een breed entertainment platform met een zender die dagelijks uitzendt op het kanaal van RTL 8, een 24 uurs-kanaal (RTL Telekids 24/7) bij alle grote kabelaars, de Telekids gemist app, een online speelgoedwinkel (Telekids Toys), de Telekids tablet, een website, de Telekids Musical School en diverse evenementen. De Telekids programma’s zijn gericht op kinderen tussen 3 en 9 jaar en zijn Nederlands gesproken, educatief en geweldloos. Voorbeelden van vertrouwde Telekids programma’s zijn Bibaboerderij, Green-Kids, Het Mysterie van…, Chuggington,  De Club van Sinterklaas, Totally Fit Kidz, Hallo K3, Brandweerman Sam, Ernst & Bobbie en Chloe’s Toverkast. Daarnaast worden er kinderfilms uitgezonden. De kinderzender is op schooldagen van 06.30 tot 10.00 uur en van 15.00 tot 17.00 uur en in het weekend van 06.30 tot 17.00 uur te zien bij RTL 8.

www.rtl.nl

 

 

 

  23 september: Elfde Nederlands MediaNetwerk Event

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures in media- en marketingcommunicatie