RTL Telekids nu te zien bij Videoland Unlimited
27-03-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4221 | Tags:

Vanaf maart is een deel van de kinderprogrammering van RTL Telekids te zien bij Videoland Unlimited, de all you can watch-dienst van Videoland. Komende maanden worden er wekelijks nieuwe afleveringen en series toegevoegd.

 

Met de samenwerking zet Videoland Unlimited een belangrijke stap om het huidige aanbod voor kinderen verder uit te breiden. Naast de TV-series van RTL Telekids biedt Videoland Unlimited een ruime collectie van Nederlandse en internationale films en series voor kinderen.

 

Videoland Unlimited is de ‘all you can watch’-dienst van Videoland. Voor een vast bedrag van €10 per maand zijn duizenden films en series onbeperkt beschikbaar. Op dit moment is Videoland Unlimited beschikbaar via Interactieve TV van KPN, XS4ALL, Telfort, DELTA en Caiway. Binnenkort is de dienst ook als zelfstandige abonnementsvorm via www.videoland.com en via de Videoland-apps

 

   

•‘Bibaboerderij’, ‘Musti’, ‘De Daltons’, ‘Oggy en de Kakkerlakken’ en ‘Spetter en het Romanov Raadsel’ zijn nu te zien bij Videoland Unlimited.

•‘Bassie en Adriaan’, ‘Bibi en Tina’ en ‘Ernst, Bobbie en de Rest’ zijn al deel van het aanbod door een rechtstreekse samenwerking met de producenten. De komende maanden worden er wekelijks extra afleveringen én nieuwe programma’s van RTL Telekids toegevoegd, zoals ‘Wolleke’, ‘Brandweerman Sam’, 'Naranjina en de Kadekapers’, ‘Chuck and Friends’, en ‘Littlest Pet Shop’.

•Alle RTL Telekids programma’s zijn Nederlands gesproken en zijn gericht op kinderen tussen 3 en 9 jaar. 

 

RTL Telekids

RTL Telekids startte in 2010 en is onderdeel van RTL Nederland. De programma's richten zich primair op kinderen tussen 3 en 9 jaar en zijn Nederlands gesproken, educatief en geweldloos. RTL Telekids is uitgegroeid tot een entertainment platform met een zender die dagelijks uitzendt op het kanaal van RTL 8, een 24 uurs-kanaal (RTL Telekids 24/7) bij alle grote kabelaars, de Telekids gemist app, online speelgoedwinkel Telekids Toys, de Telekids tablet, een website, de Telekids Musical School en diverse evenementen.

 

Videoland

Videoland is sinds 2010 onder The Entertainment Group actief in de digitale home entertainment-markt. Videoland exploiteert via de meest uiteenlopende devices en partners haar video on demand-aanbod. Het aanbod bestaat uit films en series van zowel independent als major studio's. Films en series zijn los te huur op Videoland.com en via de Videoland-app. Daarnaast zijn films en series onbeperkt te bekijken met een Videoland Unlimited abonnement van €10 per maand. Dit 'all you can watch'-abonnement is op dit moment beschikbaar bij KPN, XS4ALL, Telfort, DELTA en Caiway. Binnenkort is de dienst ook als zelfstandige abonnementsvorm via www.videoland.com en via de Videoland-app beschikbaar.

 

www.telekids.nl

www.videoland.com