RTL: Voorverkoop The Original Blues Brothers Band in Studio 21 van start
15-04-2014 12:17:24 | Door: Nico Scherphuis | hits: 2983 | Tags:

 

Beleef de grootste hits van dé soul men van de jaren ’80 met de originele band van The Blues Brothers. De 9-koppige band, bekend van de filmhit The Blues Brothers en destijds bij elkaar gebracht door John Belushi en Dan Aykroyd, verzorgt op 5 september een ultieme jazz –en blues ervaring in Studio 21. De voorverkoop start op 15 april om 12.00u.

 

Podium De Vorstin en Studio 21 kondigden in maart 2014 aan samen te gaan werken bij de programmering van Nederlandse en buitenlandse acts. The “Original” Blues Brothers Band trapt op 5 september in Hilversum af. Tickets kosten € 30,00 (incl. servicekosten) en zijn verkrijgbaar via De Vorstin of tijdens openingstijden kassa.

 

De film "The Blues Brothers" is het verhaal van Jake Jolie Blues (John Belushi) en broer Elwood Blues (Dan Akroyd). De broers beide zwarte broek, zwarte stropdas, zwarte colbert, zwarte hoed en zwarte zonnebril. Wanneer Jake en Elwood Blues koste wat het kost hun oude muziekband weer bij elkaar willen brengen, is niet iedereen het met hun wilde gedrag eens. De zoektocht naar de oude bandleden vormt de kapstok voor het verhaal. Wereldberoemde namen als John Candy, Ray Charles, Aretha Franklin en Steven Spielberg maakten The Blues Brothers tot een ware wereldklassieker.

 

 

Kaartverkoop: www.devorstin.nl

www.rtl.nl 

 

 

 

Banner