RTL: Yvonne Coldeweijer op pad voor nieuw seizoen Campinglife
18-06-2014 13:56:28 | Door: Nico Scherphuis | hits: 6601 | Tags:

Yvonne Coldeweijer is het nieuwe gezicht, naast Sander Janson, in het veertiende seizoen van het RTL 4-programma Campinglife. Samen reizen zij in het populaire reisprogramma door Europa met één missie: mooie, nieuwe plekken zoeken voor de perfecte kampeervakantie.

 

Yvonne Coldeweijer: “Ik heb ontzettend veel zin om weer als presentatrice voor RTL aan de slag te gaan. Fantastisch om dit voor het programma 'Campinglife’ te mogen doen. Als kind heb ik vele zomers gekampeerd, dus ook dat voelt voor mij al erg vertrouwd.”

 

Het nieuwe presentatiekoppel staat klaar om heel Nederland te laten zien dat er niets boven het kampeergevoel gaat. Voor deze reeks worden diverse campings bezocht in Frankrijk, Duitsland, Spanje, Italië, Nederland en België. Sander en Yvonne snuiven overal de sfeer op en wat doet de Nederlander zoal op kampeervakantie?

 

Yvonne Coldeweijer was tot juni 2013 als haar alter ego Keet! het gezicht van het nieuwe Telekids bij RTL 8. Dit deed ze met veel plezier tot juni 2013. In september 2012 nam zij de rol Glinda over van Chantal Janzen in de musical ‘Wicked’. Ook speelde Yvonne afgelopen jaar Ariël in de musical ‘The Little Mermaid’.

 

Afgelopen seizoen stemden wekelijks bijna een miljoen kijkers af op Campinglife bij RTL 4.

 

Uitzending: Najaar 2014 bij RTL 4

www.rtl.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie