RTL Zomerfestival 21 juni in Zwolle
16-06-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4055 | Tags:

 

Op 21 juni trapt RTL de zomer af in Park de Wezenlanden. Het RTL Zomerfestival is dit jaar grootser dan ooit. Naast de sterke line-up met Guus Meeuwis, Alain Clark, Miss Montreal, Nick & Simon, Ali B op mainstage, beleven de bezoekers de wereld van RTL in de Zomertuin. Een dag vol hoogtepunten en ontspanning met en door RTL-sterren.

 

Met Ruben van der Meer, Tijl Beckand en Jamai Loman belanden de festivalgangers in een onvoorbereide chaos tijdens de Grote Improvisatie Show Singalong. Gaston Starreveld speelt namens De Nationale Postcode Loterij drie verschillende spellen met de bezoekers overdag. Ieder uur wordt afgewisseld met een bingo,het Rad van Fortuin en een fietsspel, waarbij deelnemers tegen elkaar racen. Ook laten The Daddies, het meest populaire dansteam van het RTL 4 programma Everybody Dance Now, hun beste dance moves zien.

 

GTST-castleden Ruud Feltkamp (Noud), Toprak Yalciner (Nuran), Guido Spek (Sjoerd), Dilan Yurdakul (Aysen) en een vijfde nog te bekendmaken castlid zijn aanwezig voor een meet & greet. DJ Ruud Feltkamp draait daarnaast op mainstage de lekkerste muziek.

 

Eerder werd bekend dat Roy Donders, Herman den Blijker, Ben Saunders, Koert Westerman en Julia van der Toorn de festivalgangers in de RTL Zomertuin verrassen met allerlei ‘op hun lijf geschreven’ activiteiten.

 

 

Kaarten voor het ‘RTL Zomerfestival’ zijn voor maar €25,- verkrijgbaar via www.rtlzomerfestival.nl waar ook het volledige programma van het RTL Zomerfestival en de RTL Zomertuin te zien is.

 

www.rtlzomerfestival.nl

www.rtl.nl

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie