RTL7: Vanaf 14 juli Wilfred Genee dagelijks met Tour du Jour
11-07-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4475 | Tags:

 

De 101e editie van de Tour de France gaat dit jaar in Engeland van start. Vanaf maandag 14 juli pikt Tour du Jour de draad op. In de dagelijkse Tour de France-talkshow van RTL 7 bespreekt gastheer Wilfred Genee de laatst gereden etappe en het laatste nieuws uit de Ronde van Frankrijk. Hij doet dit elke avond live vanaf het sfeervolle Mariaplein in de binnenstad van Utrecht met onder anderen zijn twee vaste tafelheren: Tour-ervaringsdeskundige (12 edities) Michael Boogerd en de Groene Trui-winnaar van 1988, Eddy Planckaert.

 

De overige gasten wisselen maar hebben allemaal hun enthousiasme voor la Grande Boucle gemeen. Daarnaast reist Erik Dijkstra af naar Frankrijk om voor ‘Tour du Jour’ de Tour naar geheel eigen inzicht met reportages in beeld te brengen.

 

Het WK Voetbal en daarmee de talkshow VI Oranje lopen door tot en met zondag 13 juli. Daarmee overlappen ze met het begin van de Tour de France, die op 5 juli start. Mochten er echter in de eerste dagen al opmerkelijke zaken in de Ronde van Frankrijk spelen, dan komen deze zeker ter sprake in VI Oranje. Hiervoor neemt Michael Boogerd dan plaats aan de bar in het Scheveningse Kurhaus.

 

Tour du Jour wordt geproduceerd door Infostrada Sports.

 

Uitzending: RTL 7, dagelijks vanaf 14 juli 20.30 – 22.00 uur

 

 

www.rtl.nl

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie