Saar Koningsberger presenteert Veronica Music
03-02-2014 13:41:16 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4060 | Tags:

Veronica introduceert op zaterdagavond het nieuwe programma Veronica Music. Dit wekelijkse muziekprogramma is vanaf 1 maart te zien en wordt gepresenteerd door Saar Koningsberger. Terwijl men geniet van concerten en registraties van feesten en festivals, praat Saar de kijker helemaal bij over de betreffende artiesten, zoals Amy Winehouse en Lady Gaga. Het programma wordt in maart afgetrapt door het verslag van A State of Trance 650 New Horizons.

 

Veronica Music

In Veronica Music zijn registraties te zien van allerlei muzikale evenementen van toen en nu. De grootste artiesten komen de huiskamer binnen, zoals P!nk, Amy Winehouse en Armin van Buuren. Saar doet verslag van de evenementen aan de hand van archiefbeelden, foto’s en leuke weetjes. Het programma wordt elke week afgesloten met een UIT-agenda vol aankomende nationale en internationale concerten, feesten en festivals. Elke week maken kijkers kans op kaarten voor een van deze events.

 

A State of Trance 650 New Horizons

Op 1 maart wordt Veronica Music afgetrapt door de registratie van A State of Trance 650 New Horizons. Dit dancefeest van ALDA Events vindt plaats op 15 februari in Jaarbeurs Utrecht. Er draaien grote namen, onder wie Armin van Buuren, Dash Berlin, Andrew Rayel en Cosmic Gate.

 

De weken hierna zijn in Veronica Music de volgende concerten te zien: op 8 maart P!nk, live at Wembley Area in 2007, op 15 maart Amy Winhouse, live at Porchester Hall in 2007 en op 29 maart de Scissor Sisters, live at the O2 Arena.

 

Saar Koningsberger

Veronica Music wordt gepresenteerd door Saar Koningsberger (26). De Utrechtse presentatrice en actrice was VJ bij TMF, waar ze in diverse programma’s was te zien, zoals Wakker worden op vakantie en Kijk dit nou. In 2010 deed ze mee aan Expeditie Robinson VIP waar ze de halve finale haalde. Saar is sinds 2012 presentatrice bij Veronica en was tot dusver onder andere te zien in De Panamericana Road Trip, Veronica Goes Couchsurfing, Veronica’s Nachtwacht, Masterpeace: Music Above Fighting en Veronica Festivals.

 

Veronica Music wordt geproduceerd door SBS Productions.

 

www.veronicatv.nl/veronicamusic

www.veronicatv.nl

www.sbs6.nl


  
    

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie