Salesforce.com kondigt Salesforce Private AppExchange aan
04-11-2013 12:59:57 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3018 | Tags:

Salesforce.com kondigt de Salesforce Private AppExchange aan. De Private AppExchange creëert een one-stop shop voor bedrijven waarin alle voor hen relevante applicaties te vinden zijn.

 

Met de Salesforce Private AppExchange kunnen bedrijven zelf een beveiligde en customized zakelijke app store bouwen. Zo kunnen zij binnen de organisatie al hun mobiele-, web- en desktopapplicaties beheren en distribueren. De Private AppExchange is gebouwd op het Salesforce Platform en geeft CIO’s de mogelijkheid om elke medewerker direct toegang te geven tot de voor hen benodigde applicaties op elk device, met één identiteit.

 

“Medewerkers verwachten vaak dat het gebruik van zakelijke applicaties net zo gemakkelijk is als het gebruik van applicaties in het privéleven. CIO’s moeten deze verwachtingen constant zien te managen en rekening houden met zakelijke vereisten rond toegang en controle”, zegt Mike Rosenbaum, EVP Salesforce Platform. “Met de Salesforce Private AppExchange kunnen CIO’s snel en gemakkelijk een zakelijke app store ontwikkelen waar alle applicaties, die voor het bedrijf van belang zijn, samenkomen.”

 

Applicaties zijn cruciaal om de productiviteit van medewerkers in stand te houden en te verhogen. Echter, voor CIO’s ligt er een steeds grotere uitdaging om binnen de gehele onderneming de juiste applicaties bij de juiste eindgebruikers te krijgen. In de consumentenwereld is het verkrijgen van applicaties bijna een automatisch proces. Men gaat naar een app store vanaf een telefoon of laptop, klikt op de knop ‘installeren’ en binnen enkele seconden is de applicatie gedownload en beschikbaar voor gebruik. Binnen het bedrijfsleven ligt dit anders. Voordat een medewerker een applicatie kan installeren, moet de IT-afdeling eerst controleren of de applicatie wordt ondersteund en veilig gebruikt kan worden. Daarnaast moeten medewerkers veel wachtwoorden onthouden voor de toegang tot de verschillende applicaties.

 

Organisaties hebben behoefte aan één centraal platform waar direct alle applicaties voor alle devices beschikbaar zijn. Met de Salesforce Private AppExchange bouwen bedrijven zelf zo’n platform waar alle relevante bedrijfsapplicaties te vinden zijn. De IT-afdeling kan het goedkeuringsproces van applicatiegebruik vooraf doorlopen waardoor de afdeling minder tijd kwijt is aan het beheer van applicatieverzoeken. Vervolgens hebben medewerkers direct toegang tot applicaties die voor hun functie of afdeling van belang zijn en wordt de productiviteit gewaarborgd.

 

 

www.salesforce.com/nl  

 

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie