Samenvattingen derde ronde KNVB Beker bij Veronica op 31 oktober
29-10-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3379 | Tags:

Op 29, 30 en 31 oktober strijden 32 deelnemers tegen elkaar in de derde ronde van de KNVB Beker. Veronica zendt op 31 oktober vanaf 22.35 uur alle samenvattingen uit. Aansluitend is er een live verslag van de loting voor de achtste finales van de KNVB Beker.

 

De derde ronde bestaat uit veel wedstrijden tussen betaald voetbalclubs en amateurverenigingen. Op papier hebben de topclubs geen moeilijke tegenstanders en spelen ook nog eens thuiswedstrijden. Ajax ontvangt Hoofdklasser ASWH uit Hendrik Ido Ambacht. De mannen van Hoofdklasser Hoek proberen in de Kuip voor een sensatie te zorgen tegen Feyenoord. Alleen PSV treft in Roda JC een tegenstander van formaat. Collega Hans Kraay jr. speelt met zijn JVC Cuijk op dinsdag tegen amateurclub EVV. Op donderdag 31 oktober, tijdens de Halloween avond van Veronica, zal blijken of de amateurs de profs de stuipen op het lijf hebben kunnen jagen.

 

Hans Kraay jr. presenteert vanuit stadion Woudestein het programma en doet live verslag van de loting voor de vierde ronde. De loting wordt verricht door Heinrich Welling, competitieplanner van de KNVB.

 

Samenvattingen 3e Ronde KNVB Beker 31 oktober vanaf 22.35 uur bij Veronica

 

www.veronicatv.nl/voetbal

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie