Samenwerking Vrouwen in Marketing & Communicatie VMC en ANP Pers Support
21-10-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3667 | Tags:

 

Netwerk VMC - Vrouwen in Marketing & Communicatie - gaat een samenwerkingsverband aan met ANP Pers Support. Doel van dit partnership is het ondersteunen van de vakinhoudelijke ontwikkeling van de VMC-leden op het gebied van PR. Daarnaast zetten beide partijen in op zichtbaarheid in communicatie en kennisuitwisseling, door bijvoorbeeld samen activiteiten te organiseren.

 

VMC-voorzitter Irenka van den Hout: "Ons netwerk maakt zich hard voor de vakinhoudelijke groei van haar leden om hun employability te vergroten. PR is een wezenlijk onderdeel van het communicatievak. Ik vind het daarom ook echt mooi dat de expertise van ANP Pers Support voor hen ontsloten wordt. ANP Pers Support en VMC versterken elkaar bovendien op het gebied van naamsbekendheid."

 

Commercieel directeur Karin Cats van ANP Pers Support: "ANP Pers Support is blij met de samenwerking met VMC. Het is een organisatie met betrokken leden. De samenwerking geeft beide partijen een uitstekende gelegenheid om kennis te delen, ervaringen uit te wisselen en elkaar op die wijze te inspireren. Het zal ons nog verder versterken in onze missie om nieuws van bedrijven en organisaties op een succesvolle manier af te leveren daar waar het hoort."

 

Over VMC

VMC is een informeel netwerk van vrouwelijke marketing- en communicatie-professionals. Sterke, stoere, ambitieuze, beetje gekke, sexy/feminiene hoogopgeleide vrouwen. Een collectief van individuen, ieder uit haar eigen wereld, die lid worden en blijven op persoonlijke titel, onafhankelijk van werkgever of levensfase. VMC-leden ontmoeten elkaar offline tijdens inhoudelijke bijeenkomsten en borrels en houden online contact via het eigen communityplatform en verschillende social media. De in eigen beheer uitgegeven vakglossy V-style biedt verdieping en is een tastbaar visitekaartje van het netwerk. De circa 500 professionals kunnen putten uit een enorme hoeveelheid kennis en ervaring op het gebied van zowel marketing als communicatie. Bij VMC vinden leden de ruimte om zich in een vertrouwde en besloten omgeving actief te ontwikkelen en hun kwaliteiten door te geven. Partners van het netwerk zijn: Better Future, BrandFuel, Easydus, Laarhoven Design, MediaCenter Rotterdam, Markt Onderzoek Associatie (MOA), PersPagina, POPAI, SRM, USG Marketing Communicatie & Sales, WIZz.us, Women on Wings en X-Treme Creations. VMC wordt draaiend gehouden door vrijwilligers.

 

Over ANP Pers Support

ANP Pers Support, onderdeel van persbureau ANP en PR Newswire, helpt PR- en marketingprofessionals hun boodschap via verschillende mediakanalen over het voetlicht te brengen. Dagelijks vinden tientallen persberichten hun weg naar vakjournalisten in binnen- en buitenland via de netwerken van internationale persagentschappen als online en via perslijsten. Als enige in Nederland heeft ANP Pers Support exclusieve samenwerkingen met (inter)nationale persagentschappen. Wat betekent dat persberichten direct tussen de redactionele nieuwsberichten van deze persbureaus worden geplaatst. Bovendien beheert ANP Pers Support een perscontacten database gevuld met (opt-in) internationale vakjournalisten. Zodoende kan ANP Pers Support haar klanten optimaal mediabereik garanderen. Zowel binnen Nederland als over de grens. Voorafgaand aan publicatie worden de persberichten gescreend om de kwaliteitsnorm van de persberichtenfeed te kunnen bewaken. Het team van ANP Pers Support bestaat uit 20 professionals en is gevestigd in het hoofdkantoor van persbureau ANP in Rijswijk.

 

www.vmc.nl

www.perssupport.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures in media- en marketingcommunicatie