Samsung ChatON maakt chatgesprek extra cool
15-08-2013 08:11:43 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3935 | Tags:

 

Vijf dagen lang is het Amsterdamse Leidseplein het decor voor een unieke actie van Samsung. Sinds gisteren tot en met zondag 18 augustus trakteert Samsung op een Ben & Jerry’s ijsje. Winkelend publiek kan via ChatON, de videochat-applicatie van Samsung die is geplaatst in een interactieve zuil, een ijsje bestellen. Dankzij coolestchat.nl wordt iedere smartphone omgetoverd tot een ijsbekertje. Zodra het chatgesprek heeft plaatsgevonden wordt het bekertje gevuld en kunnen deelnemers een ijsje halen bij Ben & Jerry’s in de Leidsestraat 90.Dit zijn de openingstijden van The Coolest Chat op het Amsterdamse Leidseplein:

Donderdag 15 augustus van 12:00 tot 14:00 uur
Vrijdag 16 augustus van 12:00 tot 14:00 uur
Zaterdag 17 augustus van 12:00 tot 14:00 uur
Zondag 18 augustus van 12:00 tot 14:00 uur

 

GALAXY S4

De Samsung GALAXY S4 heeft een 13 megapixel camera aan de achterzijde en een camera aan de voorzijde, waardoor je méér met je smartphone kunt doen. Als je de ‘Dual Camera’ functie selecteert, kun je met de twee camera’s tegelijkertijd foto’s maken. Vervolgens kun je de twee foto’s samenvoegen, waarbij je uit acht verschillende frame-effecten kunt kiezen. De GALAXY S4 beschikt ook over twaalf fotografie-instellingen die unieke beelden opleveren. Zo leg je bijvoorbeeld met ‘Drama Shot’ met één klik een actie als versnelde film vast.

Met de nieuwe ‘Story Album’ functie sla je alle waardevolle momenten automatisch op in een fotoalbum. Aanvullende informatie, zoals Facebook updates, aantekeningen, locaties en informatie over het weer, worden samen met de foto’s en video’s verzameld en gesorteerd aan de hand van je timeline, geo-tagging informatie of een specifiek evenement.

Ook kun je met de Samsung GALAXY S4 videocalls met familie en vrienden voeren. Zodra je de ‘Dual Video Call’ functie inschakelt, kun jij hen zelfs laten zien waar jij naar kijkt tijdens het gesprek. Voer je een videogesprek via ChatOn? Dan kun je jouw scherm delen met degene met wie je videobelt. Dat is handig als je bijvoorbeeld een route wilt uitleggen. Je gaat naar S Memo en tekent de route live uit.

De Samsung GALAXY S4 is verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van 699 euro inclusief BTW.

 

www.coolestchat.nl

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie