Samsung Galaxy S5 op GalaxyClub.nl
25-11-2013 14:32:40 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3654 | Tags:

 Deze tijd van het jaar begint menig gadgetliefhebber langzaam vooruit te kijken naar wat het volgende jaar allemaal zal brengen. Eén van de smartphones in het vizier bij velen is de Samsung Galaxy S5. GalaxyClub.nl is een snel groeiende, gespecialiseerde Galaxy community, en volgt de ontwikkelingen rond dit toestel op de voet.

 

In slechts een paar jaar tijd is Samsung's Galaxy smartphone serie gegroeid van één-van-de-velen tot dé-Android-telefoon. En dus wordt ieder detail rond elk nieuw toestel inmiddels uitgebreid onder de loep genomen door de gadgetpers. Ook het nieuwscircuit rond de Galaxy S5 is inmiddels op volle toeren.

 

Wie op de hoogte wil blijven van de laatste geruchten en nieuwtjes rond het toestel, zonder door de bomen het bos uit het oog te verliezen, kan terecht op GalaxyClub.nl. In het uitgebreide nieuwsdossier zijn alle geruchten terug te vinden, voorzien van nuchter commentaar.

 

Vragen over de releasedatum van de Galaxy S5, de prijs, de technische specificaties, en de features worden daar indien mogelijk beantwoord.

 

www.galaxyclub.nl

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie