Samsung LIVE Hangout On Air tijdens de Vogue Fashion Night Out
16-09-2013 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 4099 | Tags:

 

 

Topmodel Doutzen Kroes en Samsung introduceerden deze zomer samen het online platform Start the Conversation en geeft de mogelijkheid om via social media een gesprek met Doutzen aan te gaan. Daaropvolgend daagde hoofdredactrice Vogue, Karin Swerink, haar lezeressen uit via Twitter, Facebook of Instagram met #starttheconversation de allerleukste fashion vragen te stellen.

 

Het eerste topic: fashion?

Via het online platform Start The Conversation kan heel Nederland meepraten en meedenken met Doutzen Kroes. Het eerste onderwerp op starttheconversation.nl is fashion, een thema dat heel dicht bij Doutzen ligt. Doutzen wil weten wat jij belangrijk vindt, wat jou beweegt, wat jouw ideeën zijn. Het komende jaar zal ze een aantal gesprekken aanjagen door middel van een video-post - gefilmd met haar GALAXY S4 mini - en berichten op social media. Met als doel co-creatie: samen ideeën genereren, inspiratie opdoen, kansen creëren, innoveren en visie delen.

 

Door een activatie in samenwerking Vogue Nederland maakten lezeressen kans op een Samsung Galaxy S4 mini én deelname aan het exclusieve Google+ Hangout evenement in de Bijenkorf tijdens de Vogue Fashion Night Out. Hiervoor moesten zij wel hun vraag aan Karin stellen via Twitter met #starttheconversation en #NLVogue.

 

De vijf lucky Vogue lezeressen mochten vanuit huis de geselecteerde mode vragen stellen tijdens het twintig minuten durende onderonsje met Vogue’s hoofdredacteur Karin Swerink. Vanuit huis was het live te volgen op de computer en smartphone. Bezoekers van de Samsung Experience Store en de Google+ Hangout box konden het gesprek via een koptelefoon mee luisteren. Gehuld in een prachtige zwarte jersey Gucci jurk met gebloemde kanten details, nam Karin plaats in de glazen Google+ Hangout box.

 

 

Tevens was de Hangout live te volgen via Twitter, Facebook, Vogue.nl, Youtube en uiteraard Google+.

 

Doutzen Kroes & Start The Conversation

Het topmodel Doutzen Kroes is promoter van een aantal producten van Samsung Mobile in Nederland, te beginnen met de GALAXY S4 mini. De samenwerking van Doutzen Kroes met Samsung is gebaseerd op een communicatieconcept, genaamd Start The Conversation. Doutzen Kroes is de aanjager annex gespreksleider op het platform Start The Conversation. Dé online plek waar je alles te weten komt over fashion, muziek, films, fotografie en gezondheid.

 

Het Friese topmodel Doutzen Kroes roept iedereen in Nederland op om samen met haar het gesprek aan te gaan. Ze zal niet alleen haar eigen mening of belevenissen delen, maar ook de gesprekken die zij heeft met toonaangevende professionals uit het betreffende vakgebied.??

 

www.starttheconversation.nl
 
www.vogue.nl/fashion/night-out...

www.vogue.nl

 

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie