Sandd DataQuote en DR3DATA professionaliseren datadiensten in Nederland
21-01-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3537 | Tags:

Sandd DataQuote en DR3DATA kondigen vandaag hun samenwerking aan met betrekking tot het leveren van professionele datadiensten. Deze strategische samenwerking verhoogt enerzijds de datakwaliteit van beide bedrijven en leidt anderzijds tot verdere professionalisering van de datadiensten voor de Nederlandse markt.

 

Zowel Sandd DataQuote als DR3data onderscheiden zich in de Nederlandse markt voor datadiensten door te werken met zuivere bronbestanden. De aangekondigde samenwerking stelt beide bedrijven in staat om:

zowel B2B- als B2C-data te leveren aan de markt;

de datakwaliteit nog verder te verhogen door de intensieve onderlinge data-uitwisseling en de combinatie van elkaars bronbestanden;

de datadiensten in Nederland verder te professionaliseren door de kennis van specifieke doelgroepen te combineren, het onderhouden en analyseren van deze gegevens en het effectiever bereiken van de gewenste doelgroepen.

 

Laurens Oppers (CIO Sandd): “Deze samenwerking is voor ons de volgende stap in het realiseren van onze doelstelling klanten optimaal te ondersteunen bij het gericht bereiken van hun ideale doelgroep”. Anoeska Bredius (CEO DR3DATA): “Door deze bundeling van krachten profiteren klanten maximaal van kwalitatieve B2B- en B2C-data om hun marktbewerking nog beter te laten renderen. We verhogen elkaars datakwaliteit door onze unieke bronnen te combineren”.

 

Als zakelijke postbezorger van Nederland bezorgt Sandd geadresseerd drukwerk, zoals (relatie)magazines, direct mail en transactiepost. Daarnaast ontwikkelt Sandd aanvullende diensten om de resultaten van haar klanten te verbeteren. Onder het nieuwe label Sandd DataQuote biedt Sandd nu B2C-datadiensten die marketeers effectiever en efficiënter toegang geven tot relevante klantdata en marketinginformatie. Als specialist in consumentendata heeft Sandd DataQuote inzicht in ruim 7 miljoen Nederlandse huishoudens en meer dan 8,5 miljoen vastgoedobjecten. Met deze kennis helpt Sandd haar klanten het rendement op marketingactiviteiten te vergroten en kredietrisico’s te minimaliseren.

 

DR3DATA is de enige zelfstandige B2B dataleverancier van Nederland. DR3 B.V. is in 2012 ontstaan door middel van een Management Buy out van Schober Nederland. Met 65 jaar ervaring in de internationale B2B databranche, specialiseert DR3DATA zich sindsdien in het leveren van actuele data met zoveel mogelijk relevante kenmerken. Dit stelt haar relaties in staat om hun marktbewerking duurzaam te verbeteren zoals het genereren van new business en bevorderen van klantretentie. De unieke database met historische gegevens en meest uitgebreide selectiemogelijkheden wordt onderhouden door middel van 100+ bronnen. Volgens haar relaties heeft DR3DATA de meest uitgebreide en actuele B2B database van Nederland en is daarmee dé partner voor bedrijven in klantwinning en –behoud.

 

www.sandd.nl

www.dr3data.nl

 

 

 

 Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie