Sanoma: Gratis nummer van Formule 1 bij Kruidvat
25-09-2013 13:58:42 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3059 | Tags:

 Wie de komende weken twee producten van Rexona of Axe bij de Kruidvat winkels koopt, krijgt daar een speciale editie van Formule 1 gratis bij.

 

De uitgave is gemaakt in samenwerking met Rexona, dat als sponsor actief is in de Formule 1, en gedrukt in een oplage van maar liefst 80.000 exemplaren. De redactie heeft ervoor gekozen om de speciale editie ook écht speciaal te maken.

 

Hoofdredacteur Arjen van Vliet: “Oorspronkelijk was de vraag vanuit Unilever of we een reguliere editie konden gebruiken. Maar dan stuit je toch op een paar praktische bezwaren. Zo is Formule 1 een actueel tijdschrift. Op zondag is er een race en in de loop van die week ligt het blad bij de abonnees. En twee weken later is de volgende uitgave er al. Bij dit soort acties heb je een veel langere productietijd en ook de actie loopt langer. Vandaar dat we besloten om het dan ook meteen écht goed te doen en een unieke uitgave te maken.”

 

Ook voor de niet-kenners
“Vanzelfsprekend hebben we ervoor gezorgd dat de inhoud niet al te tijdsgebonden is. Er is logischerwijze extra aandacht voor Lotus, de renstal waarvan Rexona sponsor is. Maar we hebben ook de tone-of-voice aangepast. Van onze abonnees weten we dat ze de Formule 1-sport goed kennen, maar deze special komt ook terecht bij mensen die minder voorkennis van de sport hebben. Op deze wijze hopen we nieuwe mensen kennis te laten maken met zowel de Formule 1-sport als met onze titel.”

 

www.formule1.nl

www.sanoma.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie