Sanoma hanteert nieuwe tariefstructuur per 1 april
30-03-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3535 | Tags:

Sanoma informeert haar klanten en prospects over een nieuwe tariefstructuur die Sanoma introduceert met ingang van 1 april. De nieuwe prijsopbouw laat zien hoe het tarief van een campagne is opgebouwd aan de hand van verschillende variabelen: de titelkeuze, het advertentieformaat, het bereik en eventuele targeting opties of speciale posities:

 

"De formule die we hierbij hanteren is identiek voor zowel tijdschriften-, desktop- als mobiele campagnes en is geïnspireerd op het model dat gebruikt wordt bij televisie. Uitgangspunt voor alle mediumtypen is een CPM tarief: kosten per 1000 bereik. Op deze manier worden de kosten van campagnes in de verschillende mediumtypen transparant en vergelijkbaar. Voor printcampagnes is het basistarief per 1 april vastgesteld op 11,50 euro CPM, voor web en mobiel is het basistarief 22 euro.

In de tariefkaart op onze website vind je een overzicht van ons portfolio en de advertentieformaten die wij aanbieden plus een toelichting hoe je aan de hand van de rekenformule de brutokosten van je campagne berekent. We beseffen ons dat de tarieven slechts een hulpmiddel zijn maar wel een goede stap zijn om inzicht te geven over de verschillende mediatypen heen.

Als grootste crossmediale bedrijf van Nederland zit onze kracht in het bereiken en in beweging brengen van jouw doelgroep. We zetten hiervoor al onze middelen in: een groot bereik, de specifieke kracht van de verschillende medium types, topmerken en een Umfeld, passend bij jouw merk. Maar een voorstel is pas goed als het aan jouw wensen voldoet. Om dat te bereiken staan onze gedreven mensen graag voor je klaar.

We doen er graag alles aan om je te helpen je campagne zo effectief mogelijk in te zetten. Of het nou gaat om branding, leads of traffic, Sanoma heeft de media, de expertise, de creativiteit en de techniek in huis. Leg je communicatievraag bij ons neer en we doen je graag een voorstel op maat."

 

www.sanoma.nl