Sanoma: NU.nl app update iOS en Android
27-02-2014 23:00:00 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3705 | Tags:

NU.nl brengt  entertainmentnieuws en verfrist uiterlijk van iPhone- en iPad-app. De app van NU.nl heeft een grote update gekregen. Er is ruimte gecreëerd voor meer nieuwsberichten en daarnaast is het uiterlijk compleet aangepast aan het nieuwe uiterlijk van het Apple-besturingssysteem, iOS 7.

 

Updates

De app van NU.nl, die inmiddels meer dan 2,3 miljoen keer is gedownload, is op de schop gegaan. Op de iPad kan NU.nl rechtop gelezen worden in portrait modus. Op de voorpagina is ruimte gemaakt voor een nieuw katern: Entertainment. Hierin ziet de gebruiker in één oogopslag het belangrijkste nieuws in de wereld van kunst, cultuur en achterklap. Daarnaast is de TV Gids vernieuwd en zijn live voetbalwedstrijden beter te volgen in het scorebord.

 

Populaire app

"Het katern Achterklap is één van de meest populaire in de NU.nl app.,” zegt hoofdredacteur Gert-Jaap Hoekman. "Ook brengen we op verzoek van onze lezers een aparte live weergave van voetbalwedstrijden en een filmoverzicht bij de TV Gids.” NU.nl introduceert nieuwe - paginavullende - advertenties op iPad en iPhone, die verschijnen bij het bladeren tussen de artikelen. En de grote ½ pagina advertentie op de voorpagina van de iPhone is nu ook beschikbaar gemaakt op alle achterliggende pagina’s.

 

Joost Bon, uitgever NU.nl: "Met onze nieuwe apps zetten we een nieuwe stap voor zowel de lezer als de adverteerder van NU.nl met een nieuw entertainmentkatern en nieuwe advertentieformaten. Ook de komende maanden zullen we nieuwe content en functionaliteit blijven toevoegen om onze leidende positie te behouden."

 

www.nu.nl  

www.sanoma.nl
 
 
 
 

 

  Cross Media Congres | 14 mei 2014 | Amsterdam

 

  Cross Media Awards 2014 - Stuur jouw cases in!