Sanoma: NUsport.nl komt met live scorebord
12-09-2013 12:32:21 | Door: Nico Scherphuis | hits: 3649 | Tags:

 

 

NUsport.nl, de grootste sportsite van Nederland, heeft een nieuw responsive design, inclusief een volledig vernieuwd scorebord.

 

De vernieuwde website van NUsport.nl richt zich op de live sportbeleving en introduceert een volledig nieuw scorebord. Bezoekers kunnen de actuele standen en uitslagen van verschillende nationale en internationale voetbalcompetities op elk device volgen. Door middel van een timeline op de wedstrijdpagina blijft de gebruiker van minuut tot minuut op de hoogte van het wedstrijdverloop; doelpuntenmakers, opstellingen, uitgedeelde kaarten, wissels en nog veel meer informatie zijn live te volgen op de wedstrijdpagina.

 

“Live verslag van sportwedstrijden is onontbeerlijk in het tijdperk waarin mensen overal en altijd op de hoogte willen blijven van het laatste sportnieuws,” zegt Rogier van ‘t Hek, hoofdredacteur van NUsport. “Het nieuwe scorebord zorgt ervoor dat onze bezoekers in één oogopslag op de hoogte zijn van alle ‘ins and outs’ rondom voetbal- en andere belangrijke sportwedstrijden.”

 

De data voor het scorebord wordt geleverd door Infostrada Sports, wereldmarktleider op het gebied van (live) sportdata. In 2014 wordt het scorebord verder uitgebreid met data van andere sporten, zoals schaatsen en wielrennen.

 

Voor elk beeldscherm
Bij het ontwerp van NUsport.nl is gekozen voor een responsive design: op iedere PC/laptop, smartphone of tablet wordt de inhoud automatisch aangepast aan het schermformaat waardoor de gebruiker optimaal gebruik kan maken van NUsport.nl. Ook voor adverteerders biedt een responsive design voordelen; campagnes worden geoptimaliseerd per scherm om de hoogste impact te realiseren, zowel bij (rich)media uitingen als non-spot. De mobiele apps voor Android en iPhone krijgen binnenkort een volledige update.

 

Bekijk hier de introductievideo
 

Het sportnieuwsplatform van Nederland
Met 3 miljoen bezoekers per maand is NUsport.nl de grootste sportnieuwssite van Nederland. 24 uur per dag, 7 dagen per week krijgen sportliefhebbers het laatste sportnieuws, live-scores en video’s van alle grote sporten gepresenteerd. Uiteraard worden alle grote wielerrondes, Grand Slams en de komende Olympische Winterspelen en het WK in Brazilië uitgebreid verslagen.  

 

www.nusport.nl

www.sanoma.nl   

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie