Sanoma: Speciale Kinderen-editie met Woezel & Pip in de hoofdrol
21-05-2014 14:25:32 | Door: Nico Scherphuis | hits: 11232 | Tags:

 

Het magazine Kinderen en Dromenjager, het (licentie)bedrijf achter Woezel & Pip, hebben de handen ineengeslagen om samen een bijzondere editie te maken met de twee populaire hondjes Woezel & Pip in de hoofdrol. Het eerste exemplaar is vandaag uitgereikt aan Lucy en Dinand Woesthoff. Vanaf vandaag is deze speciale Woezel & Pip-editie van Kinderen online te reserveren via tijdschrift365.nl. Het nummer is vanaf 27 mei  verkrijgbaar in de winkel.

 

Speciaal voor deze editie was Kinderen voor een fotoshoot en interview exclusief bij Dromenjager-founders Dinand en Lucy Woesthoff thuis. Op de spetterende cover loopt Dinand de lezeressen tegemoet met een aantal Woezel & Pip-karakters én -fans onder wie zijn jongste zoontje Ché.

 

Dinand Woesthoff: "Woezel & Pip samen met Kinderen Magazine. Een fraai nieuw avontuur voor de populairste hondjes van het land, maar vooral een geweldige momentopname van alles wat groeit en bloeit met Woezel & Pip!"

 

 

Exclusieve Woezel & Pip-boekjes voor alle lezers

Leuk is ook dat er maar liefst 264 Woezel & Pip-prijzen te winnen zijn en dat alle Kinderen-lezeressen een limited edition van het boekje ‘Eerste woordjes’ krijgen. Bovendien kunnen alle abonnees zich aanmelden voor de speciale Kinderen-show van de nieuwe musical Overal vriendjes! van Woezel & Pip.

 

Woezel & Pip-karakters zie je terug door het hele magazine

Alle karaktertjes uit de Woezel & Pip-boekjes zijn bovendien doorgetrokken naar de diverse pijlers in het blad. Buurpoes, het vriendinnetje van Woezel & Pip, is bijvoorbeeld gelinkt aan de beautyrubriek, omdat Buurpoes er nu eenmaal erg van houdt om zichzelf te verzorgen. En bij het artikel ‘Een stoere peuter, hoe cool is dat?’ zit Woezel op de openingspagina omdat hij zichzelf heel stoer vindt. Op een natuurlijke manier komen de karaktertjes terug bij de artikelen in het magazine.

 

'Merken passen goed bij elkaar’

Brigitte Donders, hoofdredacteur van Kinderen: “Dit is echt een bijzondere editie, omdat we dit nummer hebben gemaakt met de mensen achter de meest populaire kindervriendjes van alle kleine kinderen in Nederland: Woezel & Pip! Wij zijn enorm blij met deze samenwerking omdat onze lezeressen dol zijn op Woezel & Pip. Uit een enquête die we vorig jaar hielden over welke fantasiekarakters het populairst waren, kwamen Woezel & Pip met stip op 1 uit de bus."

 

www.jijenjekinderen.nl

www.sanoma.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

 Vacatures en stages in media en marketingcommunicatie